Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan ne tegyünk tönkre egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ne tegyünk tönkre egy kapcsolatot?

Figyelt kérdés

2022. máj. 24. 00:48
1 2
 1/13 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Ha valami probléma felmerül, netán megbánt a másik instant, higgadtan lekommunikálni, megbeszélni, megoldani a helyzetet. Ja, és ehhez az is kell, hogy MINDKÉT fél tárgyalóképes legyen. És érett felnőtt módjára kezeljen konfliktushelyzeteket.
2022. máj. 24. 01:55
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát erre rohadt nehéz lesz egy minden helyzetre igaz tanácsot írni. Mindenképp fontos az őszinteség, a kommunikáció, és hogy nagy vonalakban hasonlóak legyenek az elképzeléseitek az életet illetően.
2022. máj. 24. 02:26
 3/13 anonim ***** válasza:
94%

Alazat.

Turelem.

Megertes.

Megfontoltsag.

Onuralom.

Egyutterzes.

Onzetlenseg.

Bizalom.

Elmegy bulizni. Nem szolsz,nem hivogatod,nem kerdezed,mikor jon. Nem mesz oda.

2022. máj. 24. 02:57
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Viselkedj normálisan.
2022. máj. 24. 06:28
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
KoMuNiKáCiÓ
2022. máj. 24. 10:10
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnek önmagaddal legyél elégedett és ha ezek a fusztrációk eltünnek úgy jobban tudsz azonosulni mással is , ki kerülve a nagyobb veszekedéseket.
2022. máj. 24. 13:38
 7/13 anonim válasza:
100%

Nézz szembe azzal, hogy a másik alapvető tulajdonságait majd te megváltoztatod. Ez (lényegében) nem fog menni. vagy el tudod fogadni, vagy örökös konfliktus forrása lesz.

A másik szokásain lehet változtatni, ha ő is igazán akarja. De kialakult szokásokat nehéz megváltoztatni.

2022. máj. 29. 11:40
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan, hogy normális. Ami neked az, más embernek nem az. A másik nem olyan, mint te. Ne hidd, hogy meg tudod változtatni. Te se változnál meg mert valakinek nem pont úgy tetszel, ahogy vagy. Nem vagy tökéletes. Nem létezik tökéletesség. Mindenki más. Fogadd el a másságot. Ne hidd, hogy ami neked természetes, és egyértélmű, az másnak is az. Ne hidd, hogy tudja miről beszélsz. Nem tudja. Ő más. Mindenki más. Légy vele türelmes. Magyarázd el neki amit gondolsz. Magyarázd el megint. Magyarázd el másképp. Fogadd el előre, hogy lehet nem fog sikerülni. Mert erre nagyobb esély van. Örülj, ha mégis sikerül.
2022. máj. 29. 13:20
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

3-as:

"Elmegy bulizni. Nem szolsz,nem hivogatod,nem kerdezed,mikor jon. Nem mesz oda."

Így szedett össze volt feleségem egy másik pasit. Én utáltam bulizni. Mármint úgy, ahogy volt feleségem bulizott, szórakozóhelyen, nagy baráti társaságban... Én elmentem (és azóta is) évente 1-2 metál koncertre és ennyi. Szóval ennek a tanácsnak van kockázata.

2022. máj. 29. 13:23
 10/13 A kérdező kommentje:

Igen, az alkohol sosem tudni mit hoz ki az emberből. Az én feleségem meg csókolózott egy másik pasival.

Szerintem ne nagyon menjünk el a párunk nélkül bulizni. Normális ember nem partyzik minden nap, azt a néhai alkalmat pedig ki lehet bírni várni, hogy mindkettőnk estéje szabad legyen.

2022. máj. 29. 16:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!