Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ne tegyünk tönkre egy kapcsolatot?
Alazat.
Turelem.
Megertes.
Megfontoltsag.
Onuralom.
Egyutterzes.
Onzetlenseg.
Bizalom.
Elmegy bulizni. Nem szolsz,nem hivogatod,nem kerdezed,mikor jon. Nem mesz oda.
Nézz szembe azzal, hogy a másik alapvető tulajdonságait majd te megváltoztatod. Ez (lényegében) nem fog menni. vagy el tudod fogadni, vagy örökös konfliktus forrása lesz.
A másik szokásain lehet változtatni, ha ő is igazán akarja. De kialakult szokásokat nehéz megváltoztatni.
3-as:
"Elmegy bulizni. Nem szolsz,nem hivogatod,nem kerdezed,mikor jon. Nem mesz oda."
Így szedett össze volt feleségem egy másik pasit. Én utáltam bulizni. Mármint úgy, ahogy volt feleségem bulizott, szórakozóhelyen, nagy baráti társaságban... Én elmentem (és azóta is) évente 1-2 metál koncertre és ennyi. Szóval ennek a tanácsnak van kockázata.
Igen, az alkohol sosem tudni mit hoz ki az emberből. Az én feleségem meg csókolózott egy másik pasival.
Szerintem ne nagyon menjünk el a párunk nélkül bulizni. Normális ember nem partyzik minden nap, azt a néhai alkalmat pedig ki lehet bírni várni, hogy mindkettőnk estéje szabad legyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!