Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a haragja?

Figyelt kérdés

Tegnap d.u a vőlegényem hazaért munkából, már az ajtóban lattam rajta valami nem okes. Kerdeztem, azt mondta faradt. Megoleltem,puszit adtam neki. Majd kozolte o nagyon feszult. Haaat mondom okes. ( az sose jo nala) El is kezdett kotozkodni, ez miert nincs megcsinalva, az miert nincs, ilyenek. En is dolgozom, 1 oraval elotte ertem haza.

Es mivel feszult volt es kotozkodo, nyugodt hangnemben megkertem hogy szerintem menjen be a masik szobaba es nyugodjon le mert amig ilyen kotozkodo, szamonkero stilussal all szemben velem, nem tudunk beszelni. Erre azt mondta pokhendi vagyok, es nagykepu,ontelt. Pedig ESKUSZOM normali nyugodt hangnemben kertem tole. Pont azert hogy ne vesszunk ossze. Megjobban baja lett. Igy ment ki a tegnapi nap. Gondoltam mara kialussza, de nem. Ugyanugy kotozkodott, ma ki sem jott a masik szobajabol. Epp h hazaertem munkabol mar belem is kotott. Semmit nem szoltam inkabb.

Kesobb bementem hozza a szobaba, megkerdeztem meddig akar igy viselkedni es magyarazza mar el nekem hogy ez mire jo hatha megertem. Es csak mondta h ontelten viselkedtem vele tegnap.

De miert?? Mert nem szaltam vitaba vele hanem kertem nyugodjon le, es AZTAN MEGBESZELJUK? Nem tudta megmondani meddig lesz ilyen, hat magara hagytam, csinaltam a dolgaimat. Vacsit csinaltam. Kint volt a konyhaban latta hogy keszitem, ahogy azt is, hogy kivettem a sutobol es a konyhapultra tettem. Nem evett belole, inkabb evett mast...mielott mentem furdeni es mar elegge kihult az etel, megkerdeztem,hogy eszik e belole vagy eltehetem? Nem kert...majd kijon a szobabol csak azert hogy megmondja: " Akkor kellett volna szolni amig meleg volt" most tenyleg kuldjek neki meghivot?? Amikor egesz nap baja van velem, es raadasul LATTA IS HOGY KESZ! semmit nem szoltam bementem a furdobe. Ott ki sirtam magam es engedtem furdovizet...most fogta az agynemujet es atvitte a masik szobaba. Duzzog, nem szol hozzam, es en nem tudom mi tevo legyek.

Regen ilyenkor mindig konyorogtem neki h ne csinalja mar. De mar egy jo ideje ezt nem teszem foleg ha nem vagyok hibas. Mi volt abban az onteltseg? Megsertettem az egojat? Nem ertem mi zajlik benne.

2022. máj. 5. 23:13
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha összesöpröd, akkor másba köt bele.

Látod, hogy ha főzöl, az a baja, ha megkérdezed eltedd-e vagy eszik, az a baja. Mint egy dackorszakos kétéves. És még te gondolkozol, mit csináltál rosszul.

Semmit.

Amúgy nekem is eszembe jutott, lehet van valakije és direkt provokál.

2022. máj. 6. 09:38
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
"Azt is mondta, nem vagyunk egyenranguak a kapcsolatban. Gondolom anyagiakra gondolt. En tanar vagyok, o orvos. Van kulonbseg a fizunk kozott :( de az alberletet felesbe fizetjuk. Amibe tudok adok" Én itt küldeném el végleg. Mi az hogy nem vagytok egyenrangúak? Undorító ez a hozzáállás. Pont az ilyen ember fog úgy viselkedni, hogy amikor te otthon vagy a gyerekkel akkor ő nem hajlandó semmit sem csinálni, a gyerekkel sem foglalkozni, mert te otthon vagy egész nem, nem csinálsz semmit, nehogy már neki kelljen. Jobb az ilyentől menekülni, és nem meghunyászkodni.
2022. máj. 6. 11:29
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

5-ös válaszoló vagyok

Nálunk csak apró dolgokkal kezdődött kb 2-3 év után. Miért így öltözök, fessem be vörosre a hajam, mert őt az izgatja fel szexuálisan stb. Aztán elkezdett elszeparálni mindenkitől. A családom ellen hangolt, mindig magát sajnáltatta, csak én lehettem a hibás, ha veszekszünk stb.

Ahogy itt valaki írta lementem kutyába. Volt olyan, hogy a konyhában piálgatott a haverjával, ismerősével este. Én nem akartam részt venni benne, így a szobában bent olvastam. Bejött agresszívan kötözködni és veszekedni kezdett velem. 5. év után odáig eljutottunk, hogy 24 évesen nem kommunikálhatok olyannal, aki férfi. Nyilván ezt a munkahelyemen nem tehettem meg, mert ápolónő vagyok, sok férfi orvossal kellett együtt dolgoznom. Ezt ő nem tudta megemészteni. Hajnali 4-kor hívogatott, hogy mit csinálok bent a kórházban, állandóan ellenőrzött. Ha nem vettem fel a telefont, akkor bizony kiakadt és rögeszméje lett, hogy megcsalom. Okot sose adtam neki erre amúgy, hogy ezt gondolja. Miatta konzervatív nagymamás volt az öltözködésem, nem sminkeltem és nem is mertem más férfira nézni, mert miatta ugye. Állandóan bocsánatért kellett esedeznem térden állva, hogy megbocsásson azért, amiért meg se csaltam. Pedig ő bizony úgy vette,hogy én másokkal szexeltem. Tudod milyen érzés volt? Sose akarom újra átélni. Évekig vezekeltem olyan dolgokért amiket el sem követtem és szépen lassan tönkre tett. Első kapcsolat volt. Bebeszélte nekem, hogyha elhagyom sose lesz senkim, még egy olyan férfit nem találok, aki kinyalna stb. Ezeket éveken keresztül táplálta belém, én pedig elhittem. Leépítette az önbizalmam. Utána jött a fizikai bántalmazás. Először csak lefogott, skizofrénnek, lotyónak nevezett, bezárt a szobába, nem engedett ki, amíg nem alázkodtam meg előtte. Gyakran erőszakoskodott velem. Szexelni kellett vele, mert ő akarta, neki igénye volt rá. Gyűlöltem a testem, a szexet, állandóan fájt, sose élveztem, nem kívántam. Emiatt persze még jobban tolta azt, hogy biztos azért, mert orvosokkal dugok. Utána pedig pofonok is csattantak. 2x is. A harmadiknál vettem erőt magamon és akkor hagytam el végleg. Ekkor voltam 25 éves. Ennek már 5 éve, de még mindig összeszorul a gyomrom.

4 hónappal később ismertem meg a férjem egy barátnőm által. A történtek miatt egy jó darabig csak szexelni jártunk össze, mert nem álltam készen egy új kapcsolatra. Kellett másfél év mire összeszedtem magam és a férjem ebben teljesen támogatott akkoriban. Sosem erőszakoskodott, hanem szépen lassan haladtunk. Megértette és segített nekem. Őt zavarta az, hogy azt látja, hogy nekem nem jó. Én meg ugye kész voltam alárendelni magamat neki, mivel ezt hoztam az előző kapcsolatomból. Azt hittem ez a normális. Ő értette meg velem, hogy ami nem jó, azt nem kell csinálnom, csak szóljak. Mára lecseréltem a ruhatáramat, szexi, vonzó nő vagyok, edzeni jártam, sminkelek és a magam ura vagyok. A férjem olyan ember, aki engedi és hagyja hogy önmagam legyek, az aki vagyok.

Ez az exem viszont nem tudta a mai napig sem túltenni magát azon, hogy 5 éve elhagytam. Szakítás után 4-5 havonta előkerült különböző platformokon itt ott előkerül. Legutóbb kb 5 hónapja keresett meg, hogy a barátom akar lenni és nagyon sajnál mindent. Én meg finoman közöltem vele, hogy terhes vagyok, nincs helye az életemben már egyáltalán. Hagyjon békén és felejtsük el egymást. Megbocsátottam neki ezt a sok szart, de sose fogok tudni úgy tekinteni rá. A lelkem egy darabját vitte magával abban a 7 év pokolban. Mellette kialakult egy krónikus betegségem is ami miatt életem végéig gyógyszert kell szednem.

Bocsánat, kicsit hosszú lett, de úgy éreztem le kell írnom. Kérlek, dobd ki. Ne járd végig azt amit én, ha ez elkerülhető!

2022. máj. 6. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!