Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy őrzitek meg a kapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy őrzitek meg a kapcsolatban a romantikát/tüzet 6 év után is?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 10. 20:27
 1/10 anonim ***** válasza:
89%

Ha nem érzem, hogy elég romantikus az életünk, akkor nagyon stupid romantikus sorozatokat nézek (kínai, koreai). Két nap alatt rájövök, hogy a mi életünk mennyivel romantikusabb, mint a filmben. Ez nem olyan nehéz, mert a filmben attól romantikus, hogy hosszan nézik egymást és megy alatta zene, de amúgy olyan szintű interakciók vannak, hogy véletlenül megfogják egyszerre a mappát és összeér a kisujjuk, vagy elesne, de a férfi elkapja. Na ezek velem random rokonokkal megtörténnek heti szinten.

Innentől egy ölelés igazán romantikusan hat a férjedtől...

2022. ápr. 10. 20:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem ragaszkodunk görcsösen a romantikához. Úgy értem, ehhez a giccses fajtához, amit a filmek többsége bemutat. Szánunk időt egymásra, megvannak azok a pontok amik mindig közösek. Pl a vacsora. Ha csak nincs valami halaszthatatlan munkaügy, vagy akármi, akkor a vacsoráink mindig közösek. Igyekeztünk megőrizni az intimitást, ami szerencsére sikerült. Radndom ölelés, egymás megérintése h elmegyünk a másik, mellett, és a csókolózás sem veszett ki. Az hogy most hoz-e virágot, nem annyira érdekel. Romantikusabbnak találom, ha a hétvégén együtt készítjük a reggelit, vagy jó sokáig heverészünk az ágyban.
2022. ápr. 10. 20:45
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Sokat beszélgetünk, sok időt töltünk együtt, de külön is tudunk szórakozni, ez szerintem fontos. Alapból egyezik a véleményünk a lényeges dolgokban, de tudunk kompromisszumot is kötni. Gyerek nincs, nem is lesz. A szex meg simán nagyon jó, az elejétől kezdve. Nyilván kevesebb lett, de így is rendszeres, és élvezzük. Nem tudom, egyszer úgy szeretem, ahogy van.
2022. ápr. 10. 20:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, nincs igényünk ilyenre
2022. ápr. 10. 22:33
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell őrizni, ott van magától.
2022. ápr. 11. 00:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Arra gondolok, hogy itt is az a szabály:Akinek a fogy fáj, az tartsa rajta a nyelvét. :)

Tehát ha valamelyik fél úgy gondolja, hogy hiányzik a kapcsolatukból a romantika, neki kell ezügyben lépnie.

Szervezzen lehetőséget a romantikus együttlétre: egy Wellnes hétvége, egy gyertyafényes este/vacsora (lehet otthon is), egy kis odabújás, ...

Ha a másik fél nehezebben kapható erre, akkor beszélgetni (nem felróni, vádolni, számonkérni, ...) kell erről.

Ha a beszélgetés sem megy, akkor a kapcsolat intimitását kell először felépíteni. :)

2022. ápr. 11. 09:27
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekünk csak egyszerűen igényük van rá. Ha a lakásban összefutunk megérintjük, megsimítjuk, megpusziljuk egymást. Ha egyikünk elmegy otthonról megöleljük, megcsókoljuk egymást. Napközben időnként küldünk egy-egy matricát, emojit. A szex sem halt ki. Időnként más az igény, de valahogy ilyenkor is sikerül mindenféle erőltetés nélkül meghozni egymás kedvét.

27 éve működik, 2 gyerek felnevelése után is.

2022. ápr. 17. 06:47
 8/10 anonim ***** válasza:
7-es vagyok. Ami még működik, hogy szervezzük a közös programokat, 1-2-3 napos elvonulásokat. Járunk táncolni. Ha otthon vagyunk elmegyünk csatangolni a környéken.
2022. ápr. 17. 06:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Na ez engem is érdekelne mert totál ki tud hűlni vagy unalmassá válni a kapcsolat, még akkor is ha nincs gyerek sem
2023. nov. 10. 21:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Erre is vonatkozik az entrópia szabálya: Ha nem dolgozol azért, hogy megmaradjon, fejlődjön a kapcsolatod, akkor alapértemezetten romolni fog. :)
2023. nov. 17. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!