Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Normális, hogy semmit nem csinál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy semmit nem csinál?

Figyelt kérdés

Van egy lakásom, amit szeretek rendben tartani. Viszonylag gyakran takarítok, elpakolok magam után, tisztán és rendezettem tartom a környezetem. Barátnőm egyetemista, és ebben a városban tanul. Van albérlete, de a hétnek több mint a felét egyhuzamban nálam tölti, gyakorlatilag itt lakik.

A bajom az, hogy semmi házimunkát nem csinál. Nem azt mondom, hogy nyalja fel a lakásomat, de örülnék, ha néha-néha besegítene valamibe. A saját ruháját is 10-ből egyszer mossa ő.. Normális ez?

2022. márc. 31. 15:07
A kérdező szavazást indított:
Normális
Nem normális, de nem tenném szóvá, mert még nem lakik 100%-ban itt
Szóvá tenném
Max annyit mondanék, hogy legalább a saját dolgait pakolja el
25 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Legalább maga után elpakolhatna, takaríthatna. Illetve ha ott főz, eszik, akkor a konyhát rendben tartani. Néha egy felsöprés is belefér. A saját albérlete milyen?
2022. márc. 31. 15:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Tök mindegy hogy a gyakori népe mit gondol erről, ha téged zavar, nyisd ki a szád, és kérd meg, hogy segítsen be a házimunkába. (vagy ha itt azt írják hogy normális, akkor utána nem fog zavarni?)

A végét pedig nem biztos hogy jól értem, de 10-ből 9x te mosod az ő ruháit?

2022. márc. 31. 15:23
 3/5 anonim ***** válasza:
49%
Nem nem normális.Majs mindjárt jon a sok lusta mihaszna csaj és megmagyarázza ,hogy ez oké.
2022. márc. 31. 17:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha az a te lakásod, én sem állnék neki rendezkedni, takarítani, mosni. Mondjuk, ha már a mosást is neked adom oda, akkor az a minimum, hogy utána a teregetésben részt veszek.
2022. márc. 31. 17:11
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szinte már életvitelszerűen él ott, és az alap h rendben tartom hiába nem az enyém. Oké h nem áll neki nagytakarítani a lakásban, de a mindennapi takarítás alap
2022. ápr. 1. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!