Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy semmit nem csinál?
Van egy lakásom, amit szeretek rendben tartani. Viszonylag gyakran takarítok, elpakolok magam után, tisztán és rendezettem tartom a környezetem. Barátnőm egyetemista, és ebben a városban tanul. Van albérlete, de a hétnek több mint a felét egyhuzamban nálam tölti, gyakorlatilag itt lakik.
A bajom az, hogy semmi házimunkát nem csinál. Nem azt mondom, hogy nyalja fel a lakásomat, de örülnék, ha néha-néha besegítene valamibe. A saját ruháját is 10-ből egyszer mossa ő.. Normális ez?

Tök mindegy hogy a gyakori népe mit gondol erről, ha téged zavar, nyisd ki a szád, és kérd meg, hogy segítsen be a házimunkába. (vagy ha itt azt írják hogy normális, akkor utána nem fog zavarni?)
A végét pedig nem biztos hogy jól értem, de 10-ből 9x te mosod az ő ruháit?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!