Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Boldogtalanság? Halál

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boldogtalanság? Halál

Figyelt kérdés

Sziasztok, érzelmileg történt velem valami, oktoberben meg halt a mamám (aki felnevelt,1 hetes korom óta, igy az anyukámnak tekintem)

Onnantól kezdve valami rosszat kezdtem érezni a párom iránt, most az elmúlt párhétbe lett rosszabb.. boldogtalannak érzem magam, civodok magammal, ugy érzem jobb lenne nélküle, meg közben nem.. ugy érzem lelkileg teljesen kész vagyok..nem tudom h mi történik velem, sirogörcsök folyton rajtam, hol anyum miatt, hol a párom végett...nagyon röviden, valaki hasonló helyzet? 28F

2022. márc. 29. 11:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Először is, fogadd részvétemet. Én az édesapámat vesztettem el, akivel nagyon szerettük egymást.

A gyász elég mocsok dolog tud lenni. Hirtelen kiszakadt egy támasz az életedből, normális hogy most az egész éned beleremeg ebbe.

Párod támogat téged? Ha igen, akkor nem csinálja (akaratán kívül) rosszul?

A legjobb barátnőm például nem is mert rámírni, mert nem tudta, hogy mit is csináljon. Én írtam rá, hogy csináljuk valami megszokott programot, arra van szükségem.

Az is lehet, hogy nálatok fordítva van - próbál téged kizökkenteni a rosszullétből, de neked most magányra van szükséged.

Bárhogy is, a kommunikáció kulcsfontosságú. Mondd el neki, hogy hogy érzel, és hogy szerinted a kapcsolat is megingott. Gondold át, hogy mi lehet ennek az oka, és hogyan lehet segíteni.

2022. márc. 29. 12:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én munkámat veszitettem el ugy hogy ezzel párhuzamban romlott meg a kapcsolatunk is, es kidobtam a baratom is.

Neha azon agyalok ha nem történik munkahelyi törés akkor párkapcsolato történt e volna.

Valahogy amikor gödörben vagy maga alatt van az ember, talán ösztönszeruen lát minden mást is (a kapcsolatát)feketén.

Es mindent ki akar hajítani az életébol hogy a fájdalomtol szabaduljon.

Egyik exemnél is hasonlot lattam.mikor kiderul vmi sulyos betegsége, akkor kezdett velem szemét es aljas lenni, de kegyetlenul, és rá is mentünk.

Érdekes.

2022. márc. 29. 12:45
 3/4 anonim ***** válasza:
*párkapcsolati
2022. márc. 29. 12:45
 4/4 after stroke ***** válasza:
Minden gyász egyben stresszforrás is. A stressz hatására megemelkedik a kortizolszint, és ilyenkor a legtöbb ember csak magára tud figyelni, csak magára tud tekintettel lenni. Nehezen viseli a környezetét. Ezért is mondják, hogy a gyász magányos dolog.
2022. márc. 30. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!