Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lusta férfival lehet valamit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lusta férfival lehet valamit kezdeni?

Figyelt kérdés
Azon kívül hogy eljár dolgozni takarít és bevásárol semmi értelmeset nem akar csinálni. Azt mondja ő élvezni akarja velem az életet a szabadidejében, mást nem
2022. márc. 28. 17:33
1 2 3
 21/30 Smalody válasza:
76%

Más nő örülne ha ilyen pasija lenne de mindegy nem tudom milyen nő vagy te de én már kipenderittetek volna régen ne a háta mögött beszélj ilyenekről szemtöl szembe mond el neki!

A másik meg azt is olvastam hogy Ausztria meg szakma meg ez meg az utánna meg az lesz a baj hogy nincs otthol unatkozol stb majd megdug valaki mig nincs ott! gondolom szereted a pénzt persze minden nő szereti

Képzeld el a gyerek téma ismerösöm 165E-böl nevelnek 3 gyereket nem a pénzre kell fogni a gyerekvállalást meg a sok kifogás részemröl ennyi utálom gyülölöm az ilyen embereket ha tetszik ha nem én szeretek nyiltan beszélni

2022. márc. 28. 20:05
 22/30 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező, te milyen szinten beszélsz németül? Te megkeresed azt, amit a te szakmádban el lehet érni? Mondjuk gyerek előtt is ki lehetne ám menni Ausztriába dolgozni, mind a kettőtöknek, hogy egy kicsit megszedjétek magatokat. Nem kell egyedül a pasitól várni a sültgalambot.
2022. márc. 28. 22:00
 23/30 anonim ***** válasza:
5%
Kérdező, ne ragadj bele ilyen kapcsolatba. Én már szakítottam emiatt pasival. Igenis menjen a pasi és hajtson, nekem is megvan az msc diplomám normálisan keresek. Nehogy már egy lusta tv előtt döglő pasival legyek.
2022. márc. 29. 02:51
 24/30 anonim ***** válasza:
71%

23# Ha te diplomás vagy és ugyanezt elvárod a másiktól is, az rendben van. Én viszont nem olvastam sehol, hogy kérdezőnek milyen végzettsége van, vagy mivel tölti a szabadidejét, miközben arról panaszkodik, hogy a párja nem csinál semmit, pedig a kérdés szempontjából ez nagyon is lényeges lenne.

Egyébként az én párom is a "lusta, tv előtt döglő" kategória, ha már így nevezzük, mégis jóval többet keres nálam, pedig tanultam eleget. Nagyon jól állunk anyagilag, olyan helyeken nyaralunk, amiről más csak álmodik, nagyon jó a kapcsolatunk is, pedig az elején én is azt mondtam, (előző rossz tapasztalat miatt) hogy nekem itt senki nem fog a kanapén dögleni. De rájöttem, hogy nem ettől függ egy kapcsolat milyensége. Megengedhetjük magunknak, hogy a kanapén dögöljünk.

Ha kérdezőnek ez nem felel meg, akkor engedje el a pasit. Mindketten fognak találni magunkhoz illő párt.

2022. márc. 29. 07:44
 25/30 anonim ***** válasza:
40%
tipikus eset amikor a férfi a női munkát is elvégzi , de a nőnek ez is kevés mert ő tőből a fél testét levágná.. Ha egy nőnél ez a szeretet és a tisztelet , én nem kérnék belőle.. Pénz ,pénz,pénz.. Kellene vagizni külföldi utazásokra mi..
2022. márc. 31. 15:34
 26/30 anonim ***** válasza:
0%
Szexelni vagy szexelni mas ferfival!
2022. márc. 31. 18:44
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
Tényleg ennyi van ebben a kérdésben, hogy ki kell emelni?
2022. ápr. 1. 06:15
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda házi sárkány vagy, sajnálom szegény csávót, remélem kiadja utad egyszer.
2022. ápr. 1. 19:56
 29/30 anonim ***** válasza:
91%
Bárcsak igazságosabban elosztanák a javakat és nem lenne szakadéknyi különbség egy takarító és politikus fizetése között. Mindenki azt tanulná amit szeretné és nem a pénz miatt tenné. Nem lennének olyan nők, mint a kérdező. Mostani világgazdasággal már kilehetne építeni a szocializmust. Skandináv országok már elkezdték, bárcsak ők lennének a nagyhatalom és nem a vadkapitalista USA és a diktatúrikus Oroszország és Kína.
2022. máj. 1. 11:12
 30/30 anonim ***** válasza:
0%

29.

A skandináv országok mire eljutnának oda, hogy ez megvalósul, elárasztónak retek arabból annyira, hogy inkább megsemmisüljenek, mert az arab azért megy oda, mert "a semmiért is jár a pénz" és ez kellemes.

Cigányaink se véletlenül akartak Svédországba menni (pontosabban "menekülni") 2005 körül. Szerencsére olyan rosszul leplezték a valós indíttatásukat, hogy hazazavarták őket.

2022. máj. 1. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!