Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lusta férfival lehet valamit kezdeni?
Figyelt kérdés
Azon kívül hogy eljár dolgozni takarít és bevásárol semmi értelmeset nem akar csinálni. Azt mondja ő élvezni akarja velem az életet a szabadidejében, mást nem2022. márc. 28. 17:33
11/30 A kérdező kommentje:
8as, dolgozom van fizetésem és nem tartatom el magam. Annyi hogy részmunkaidő nekem jobb lenne majd ha lesz gyerek de arra a mostani fizetése kevés hogy így meg tudjunk élni majd
2022. márc. 28. 17:50
12/30 A kérdező kommentje:
10es, nem gyerek 34 éves.
Tanulhatna pl új szakmát hogy többet kereshessen vele vagy mondjuk megtanulhatna németül és akkor a mostani szakmájával jobban kereshetne Ausztriában
2022. márc. 28. 17:52
13/30 anonim válasza:
Engem is zavarna, ha a párom nem akarna fejlődni, tanulni vagy nem lenne valami komolyabb hobbija. Én egy törekvő ember vagyok, csak hozzám hasonlóval tudom elképzelni az életet, mert én amúgy ezt élvezem. DE BAKKER, ebben az emberben mi a lusta? Megteszi a kötelességeit, elvégzi a dolgait. Utána pedig azzal foglalkozik a szabadidejében, amit ő élvez. Erre való a szabadidő. Ha neked ez nem felel meg, keress olyan férfit, aki igen.
14/30 anonim válasza:
Rajtam kívül senki nem látja, hogy egy unatkozó troll pasas a kérdező?
15/30 A kérdező kommentje:
13as igen, te érted, nem akar fejlődni és nincs hobbija ez a baj.
Olvasgat a neten vagy sorozatot néz ennyit csinál meg hétvégén elmegyünk sétálni vagy kirándulni
2022. márc. 28. 17:56
16/30 anonim válasza:
És te kérdező, karriered csúcsán vagy?
17/30 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Baráti társaságomban volt egy pár akik pont ilyen miatt mentek szét mert a csaj mindig ilyenekkel nyúzta a srácot
18/30 anonim válasza:
Nyilván való, hogy minden kérdést ami kínos lehet bizonyos nők számára, azt csakis unatkozó pasas írhatta ki! Igazi női logika!
19/30 anonim válasza:
hát nem olyan könnyű elképzelni, hogy a kérdező kijelenti, hogy ez így nem élet, aztán kijelenti, hogy a faszi menjen el tanulni, utána pedig hogy húzzon el külföldre gályázni. mindezt úgy, hogy gyereket is akarna vele egyúttal. vagy tényleg semmi (de semmi) egyéb nem számít neki, csak a lóvé, vagy tényleg troll.
20/30 anonim válasza:
A jóisten mentsen az ilyen nőktől mint a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!