Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ! Ti élnétek együtt olyan férfival, aki egész nap döglik és zabál/el van hízva ?
Ha nem, miért ?
Volt már ilyen tapasztalotok ? Mi lett végül ?
Nem, rémálom lehet egy ilyen alak, szerencsére messziről el is kerülöm az ilyen embereket.
Mégis mihez kezdenék egy olyan emberrel, akibe kevesebb élet szorult, mint a szobanövényeimbe? Unalmas, lusta, igénytelen.
Ha nagyon elvan hizva akkor nem, az undorito.
Viszont az nem zavarna ha munka utan csak doglik es eszik. 😂
Nem, mert én nagyon mozgékony vagyok, nem bírnék olyannal együtt lenni, aki nem az. Az nem zavar, ha szeret enni, ezért nem szálkás a teste (tetszettek már kifejezetten mackós testű pasik), de szeressen mozogni.
Meg egyébként sok olyan értelmes cselekvés/hobbi létezik, amit egyhelyben is lehet végezni, úgyhogy ez a “döglik” kifejezés nekem kifejezetten taszító, azt jelzi, hogy semmi értelmeset nem csinál, csak vegetál.
Akkor már inkább egy macska. Az is döglik egész nap, meg néha felkel zabálni.
Annyi különbséggel, hogy kevesebbe kerül az eltartása és kisebb helyen is elfér.
Én attól tartanék, hogy bizonyára depressziós és amiatt viselkedik így.
Egészséges fiatal férfi nem hízik el, és elég sok dolgot szeret csinálni az evésen kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!