Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Húszonéves lányok nagyrésze miért nem szeretne összeköltözni?
Nahát, nekem is a jóval idősebb pasim azt akarta, hogy hagyjam ott az albérletet és költözzek oda az ő lakásába, aztán majd ha meggondolja magát, akkor meg mehetek el egy bőrönddel, amivel mentem, addig meg legyek cseléd. Aha. Később is mi lett volna? Az ő lakása, minden az övé, nekem ott nincs semmim. Akkor is én mosogattam meg takarítottam, amikor ott sem laktam, mert hogy sokat vagyok ott. Az, hogy tiszta lakásba várjon vagy elmenjünk valahová, az eszébe sem jutott.
Szóval miért nem akarnak összeköltözni? Mert önállóak akarnak lenni, nem csicskák.
És most miért nem ott laksz? Senki nem fog úgy oda költözni, hogy pótanyuci legyen és főzzön, mosson, takarítson rád.
#22: Alkalmazz bejárónőt. Én megoldom a saját lakhatásom, van is saját lakásom, de sehova nem költöznék azért, hogy én ganézzak a másik után. Valahol lel vagy tévedve Mucika. Bejárónőt máshol kell keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!