Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miert csinalja? Otlet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csinalja? Otlet?

Figyelt kérdés

parom ma sielni akart menni.

En ma szerettem volna itthon maradni egyedul. Egyaltalan nem zavart az hogy o megy.

El is indult majd visszafordult mert egyedul nincs kedve menni. Delelott volt ez azota a masik szobaba duzzog, mert hogy annyira nem.voltam kepes hogy elmenjek vele...

Aztan elmondtam hogy nem kell mindent egyutt csinaljunk. De vitte a magaet, hogy o ezz velem szeretne. Amugy tobbszor voltunk mar egyutt sielni de en nem rajongok erte. Es oszinten jol esett vna egy kis magany. Erre meg megjobban beduzzogott amikor ezt kifejtettem, nyugodtan.

Most teljesen elzarkozik.

Mind a ketten 30 evesek vagyunk bar ot most 8-nak erzem..egyutt is elunk. En vagyok no

2022. márc. 14. 18:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne menj be hozzá!

Nem óvis!

Talán majd rájön.

2022. márc. 14. 20:27
 12/16 anonim ***** válasza:

Napokig duzzog?

Miért vagy vele és mióta laktok együtt?

" egyutt lakunk de van meg nèmi cuccom a regi lakasomban "

Lehet, hogy nem is akar veled lakni, csak nem meri megmondani - nem segít kipakolni, és csak duzzog.

2022. márc. 14. 20:31
 13/16 A kérdező kommentje:
O szorgalmazta az osszekoltozest pedig. Szerencsere nem surun fordul elo duzzogas de amikor igen akkor nagyon. En a mai miertjere vagyok kivancsi hogy ennek mi ertelme volt
2022. márc. 14. 20:35
 14/16 anonim ***** válasza:

Hagyd el a francba, mert egész életedben! ez lesz majd. A duzzogás, meg ezek.

Röviden: szánalmas az ilyen ember.

2022. márc. 14. 22:16
 15/16 A kérdező kommentje:
Bar tudnam mit var ilyenkor.(mert akkor azt nem csinalnam)
2022. márc. 14. 22:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Kijött már?
2022. márc. 19. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!