Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miert csinalja? Otlet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csinalja? Otlet?

Figyelt kérdés

parom ma sielni akart menni.

En ma szerettem volna itthon maradni egyedul. Egyaltalan nem zavart az hogy o megy.

El is indult majd visszafordult mert egyedul nincs kedve menni. Delelott volt ez azota a masik szobaba duzzog, mert hogy annyira nem.voltam kepes hogy elmenjek vele...

Aztan elmondtam hogy nem kell mindent egyutt csinaljunk. De vitte a magaet, hogy o ezz velem szeretne. Amugy tobbszor voltunk mar egyutt sielni de en nem rajongok erte. Es oszinten jol esett vna egy kis magany. Erre meg megjobban beduzzogott amikor ezt kifejtettem, nyugodtan.

Most teljesen elzarkozik.

Mind a ketten 30 evesek vagyunk bar ot most 8-nak erzem..egyutt is elunk. En vagyok no

2022. márc. 14. 18:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
53%

Sajnos most tényleg 8 évesnek tűnik.

Duzzogja ki magát, és keressen síelő társakat.

De ezt békében beszéljétek meg.

2022. márc. 14. 18:11
 2/16 anonim ***** válasza:
18%

Megtervezett egy programot/hétvégét együtt, beleélte magát. Úgy számolt hogy élvezed - mivel egy szót sem szóltál hogy nem izgat - és jó élményeket tudtok majd szerezni.

A legvégén odahányod, hogy "ja, amúgy nem érdekel az egész, jobb lett volna egyedül lenni".

Fordított esetben már rég bőgnél a sarokban, hogy semmibe néz a párod. Ha ráadásul ez egy utazás volt, hosszú hétvégére valami komolyabb elképzelés, akkor még szánalmasabb.

Bárhogy is, előbb kellett volna megbeszélni ezt, mielőtt mentek/terveztek.

2022. márc. 14. 18:15
 3/16 A kérdező kommentje:
ne is menjek be hozza? Mondjuk arra se vevo.
2022. márc. 14. 18:16
 4/16 A kérdező kommentje:
2-es! nana! nem eppen igy van! Ma igy kelt fel hogy o megy. nem volt leszervezve elozoleg SEMMI! Ha levan foglalva stb,akkoe nyilvan nem csinalok belole hulyet. de o igy kelt fel ma, hogy megy.
2022. márc. 14. 18:17
 5/16 A kérdező kommentje:
Tovabba,mivel igen, egyutt lakunk de van meg nèmi cuccom a regi lakasomban amit ugy terveztem ma es holnap athozom. Na ez viszont el volt tervezve! es tudta. Segitseget is igert. Abbol sem lett semmi. Es a kulcsomat jovoheten atkell adnom, lakast ki kell takaritanom. Hetkoznap dolgozok. Hetvegente tudtam csak pakolaszni.
2022. márc. 14. 18:24
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez kb 14 éves szint (részéről)...

Kell hagyni a másiknak teret.

2022. márc. 14. 18:41
 7/16 A kérdező kommentje:
Koszonom 6-os, en is igy erzem
2022. márc. 14. 18:45
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Egyébként azért csinálja mert mindig bemész hozzá és addig duzzog hogy a végén te érezd magad szarul és kezdeményezz.

Ezt úgy tudod leállítani ha leszarod. :D

Ha rájön hogy nem ér el vele semmit, nem fogja csinálni.

Elég dedó amúgy, bocsáss meg érte hogy ezt mondom :D

2022. márc. 14. 18:51
 9/16 A kérdező kommentje:

8-as. Ahh ne is mondd ma ugy erzem magam mint az oviban.

Napokig is elduzzog maganak,ezert szoktam bemenni mert utalom a feszkot

2022. márc. 14. 19:01
 10/16 A kérdező kommentje:
Segits,hogy kell leszarni?:))
2022. márc. 14. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!