Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha beteg a párod akkor otthon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha beteg a párod akkor otthon hagyod egyedül ?

Figyelt kérdés
Beteg vagyok így otthon voltam és a párom is otthon volt, mert most nem dolgozik . Napközben volt egy dolga ami elhúzódott így késő délután ért haza és fogta magát és elment estére is , hogy kocsikázzon a haverjaival . Gyakran találkoznak nem ez volt az egyetlen alkalom a hónapban , hogy együtt lehessenek . Szóval normális dolog otthon hagyni a párodat ha beteg ?

2022. márc. 4. 21:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
97%

Mondtad a párodnak, hogy légyszi Macikám maradj velem, mert nem tudok megfőzni egy bögre teát olyan beteg vagyok?

Nálam alapvető egy kapcsolatban, hogy ápoljuk egymást amikor olyan betegek vagyunk. Vannak férfiak akiknek ez nem egyértelmű. Amikor szükségesnek érzed kérd meg rá, hogy maradjon veled.

2022. márc. 4. 21:55
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Én azért maradnék, de én ilyen jellem vagyok, hogy szeretek gondoskodni a másikról akkor, ha "csak megfázott".
2022. márc. 4. 22:22
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha magas láza van és nem igen tud felkelni, akkor maradnék vele.

Főleg, hogy valszeg covidos vagy, mi a phaszt mászkál el másokkal?

2022. márc. 4. 22:50
 14/20 anonim ***** válasza:
94%
Velem akkor is maradna ha amúgy fel tudok kelni, nálunk alapból ez kölcsönös. Akkor is csinálom a teakat ha amúgy semmi komoly baja nincs.48N
2022. márc. 4. 23:22
 15/20 anonim ***** válasza:
64%
Nekem az ilyennel semmi bajom nincs, nem kisgyerekek vagyunk
2022. márc. 4. 23:40
 16/20 anonim ***** válasza:
42%
Kidobnám, ennél sokkal megértőbb, gondoskodób pasik vannak. Menjen csak a haverjaihoz, nekem ilyen f@szfej nem kéne.
2022. márc. 5. 02:08
 17/20 anonim ***** válasza:
50%
Miért nr hagynám otthon? Nem egy kisgyerekről van szó. Olyan meg egy kis betegség esetén nincs hogy valaki nem bír felkelni az ágyból. Én is van hogy szarul érzem magam, vagy lázas vagyok, teát főzni mégis tudok.
2022. márc. 5. 10:19
 18/20 anonim ***** válasza:
49%
Ha amúgy programom van, akkor igen, elmegyek. Most attól nem fog gyorsabban gyógyulni ha otthon strázsálok mellette.
2022. márc. 6. 13:44
 19/20 anonim ***** válasza:
54%
Nekem ezzel semmi bajom nem lenne. Én voltam komolyabban beteg. 1,5 hónap tüdőhörgő gyulladás... elég durva volt. Ha kellett, a párom hozott gyógyszereket, tàmogatott stb, de amikor dolga volt, simán elment. Még kártyázni is elment mikor hívták a haverjai, mondtam neki hogy menjen nyugodtan, semmi baj nem történt. Sose várnám el a szerelmemtől, hogy miattam mondjon le a dolgairól. Ennyire önző nem lennék.
2022. márc. 7. 00:39
 20/20 anonim ***** válasza:
0%

19

Elég lábtörlőben nyomja

2022. márc. 7. 04:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!