Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa ,ha egy nő a lakásban fedetlen keblekkel közlekedik,(kizárólag a meleg miatt)?
Otthon mindenki azt csinál, amit szeretne, illetve amit a másik párja még elvisel, a gyerek szerintem megszokja úgy is, szerintem ezzel semmi probléma, majd szóvá teszi, ha zavarja (a kicsik ugye elég közlékenyek).
A csimpánzos kommentre meg….waow, számomra hátborzongató, hogy valaki még a saját otthonában is olyan civilizált, mintha az utcán lenne, lemerem fogadni, hogy mindennap fertötleníti még a könyvespolcokat is, a hideg kiráz a gondolattól is.
Én személy szerint képtelen volnék "csak úgy" ilyen módon mászkálni, még a párom előtt sem. Nálam megvan a helye és ideje a mellmutogatásnak, ha lekerül a melltartó, azt egyéb dolgok szokták követni... :)
Ettől függetlenül csinálja mindenki az otthonában úgy, ahogy akarja.
14.
Teljesen igazad van.
Pont ezt mondtam a 10-es hozzászólásomban.
A női mellnek szerepe van, funkciója van, nem is kicsi.
Ne veszítse el ezt a csodálatos szerepet azzal, hogy egész nap fedetlenül van.
Engem az is "zavar", ha csak melltartó van rajta.
Persze jó értelemben véve zavar, hisz akkor már látom, és állandóan megkívánom.
Ahogy a 14 is mondja, ott már akkor történnie kell valaminek, az biztos. 😜🙈🤷♂️
16.
Most nagyon mellé lőttél, mert képzeld el, hogy mindig pólóban vagyok, még 35 fokban is.
Nem is tudnék annélkül meglenni, mert jobban izzadnék mint így.
Sokszor látok az utcán is félmeztelen embereket, férfiakat, nagy hassal, pohos testtel.
Egyszerűen nem is értem. Annyira gusztustalan, hogy őrület.
És annyi esze sincs annak aki így jár, vagy atléta tipusú fölsőben, hogy legalább a hónalját leborotválná. Borzasztóan gusztustalan.
Egy szép kisportolt, izmos férfi felső, az még éppen beleférhet, de aki nem úgy néz ki, az vegyen már föl valamit könyörgöm, vagy legalább borotválkozzon, és trimmelje a melkasát.
Egy nő is hogy néz ki otthon a 35 fokban, fedetlen csöcsökkel, amik alól folyik az izzadság, és esetleg még közben főz is.
Ne haragudjon már meg a világ.
Hát csak csak kapjon már föl valamit, hogy mindenki jóízüen tudjon ebédelni.
Legyünk már egy picit kultúráltak. A meztelenkedésnek is megvan a maga ideje. Este sötétedés után a hálószobában.
14#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!