Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért teszik ezt a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért teszik ezt a nők?

Figyelt kérdés

Sok kérdésben lehet ezt, vagy ehhez hasonlót olvasni: "Évekig tűrtem, nem volt változás, most válni akarok". Mindenféle okokkal, pl. önző a szexben, lusta a házi munkában, stb. A lényeg, hogy bármilyen hibája is van a férfinak, a női partnere csak tűri, tűri, amíg betelik a pohár és akkor a legdrasztikusabb lépésre szánja el magát (szakítás). A leírások alapján sok esetben nem is tudott a férfi, hogy van probléma (pl. megjátszott orgazmus).

Miért teszik ezt? A problémákat miért nem lehet időben megbeszélni, a témát újra és újra elővenni, amíg nem rendeződik?

2022. jan. 3. 10:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem női tulajdonság, mindkét nemre ugyanúgy igaz.
2022. jan. 3. 10:47
 2/13 anonim ***** válasza:
22%

EZt inkább a nők követik el, mert azt várják el tőlük hogy mindíg a szépet a jót szabad mutatni.

EZért hazudnak , például a kifestik magukat és nem a valódi énjüket mutatják.

Persze sok férfi is így viselkedik .

2022. jan. 3. 10:55
 3/13 anonim ***** válasza:
85%

Megjatszott orgazmus....igen! Kiemelted a legfontosabbat!

Mert ugye annyira hulye vagy, hogy magadtól, nem jossz rá, hogy tán ki kellene venni a részedet a háimunkábol, meg kéne segiteni a gyerekek körül. Az jobban zavarh ezekben nem segitesz, mint a szar szex

4/13 anonim ***** válasza:
100%
Amikor már 50 szer szóltam mint egy fogyatékosnak akkor jön a szakítás ….
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan már!

Mindig szól az illető, ès azt tűri, csak tűri, hogy szólt, és nincs változás.

Aztàn jogosan szakít/válik.

A házimunkát és az odaadó szexet, vagy a gyerekkel foglalkozást, bnővel/feleséggel foglalkozást magadtól is tudnod kell. Ha nem tudod, nem szereted, tiszteled eléggé a másikat, egy ilyennel pedig minek együtt lenni?

2022. jan. 3. 11:01
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nemcsak a nők ilyenek, hanem a férfiak is, csak általában más a probléma. Több oka is lehet amúgy:

1. Az emberek nagy része konfliktuskerülő.

2. Az emberek egy jó része nem viseli jól a jogos kritikát sem.

3. Vannak bizonyos berögződött nemi szerepek, minthogy a nő feladata a házimunka, és ez annyira mélyen beivódik, hogy sokáig észre sem veszik, mennyire mérgező. A szex, a női orgazmus pedig eléggé tabutéma. Biztos megvannak amúgy ennek a férfi megfelelői is, de most csak női példákat tudok mondani.

Amúgy velem szakítottak már azért, mert nem bírták elviselni, hogy szólok a problémákért. Pedig egyrészt nagyon figyelek arra, hogy ne csak a rosszat mondjam, hanem kiemeljem a jó tulajdonságokat, megköszönök minden apróságot, amit megtesznek értem, mert nem az a célom, hogy a párom úgy érezze, nem szeretem, vagy egy darab kakinak tartom. Másrészt nem minden vacakért szólok, hanem azok miatt, amikről tudom, hogy engem nagyon zavarnak és mérgezni fogja a kapcsolatunkat, illetve a gyakorta ismétlődő dolgokért. Tehát nem foglalkozom vele, ha kéthetente egyszer ottmarad egy csokipapír az asztalon, nem fáj kidobni, mert én sem vagyok tökéletes. De ha minden egyes nap ott marad az asztalon a csokipapír, akár napjában többször, azért igenis szólok, mert nem vagyok senkinek a csicskája. Ja, és persze azt várom a másiktól, hogy ő szóljon, ha valami problémája van velem, és nem söpröm le az asztalról, mert nyilván ez csak kölcsönösen tud működni. De van, aki ezt nem bírja elviselni, a szőnyeg alá söpörne mindent, vagy csak az én problémáimat tojná le, de egyoldalúan tőlem változást várna.

2022. jan. 3. 11:01
 7/13 A kérdező kommentje:
#5: ez lenne a normális, de a kérdésekből sokszor nem ez derül ki. Főleg szex terén, mert valamiért azt sokan tabu témaként kezelik.
2022. jan. 3. 11:06
 8/13 anonim ***** válasza:
82%

Igen....a szar szex! Semmi másra nem reagáltál megint, csak a szex!

Az, hogy baszol segiteni a hazomumkaban, stb. az nem fontos

2022. jan. 3. 11:11
 9/13 A kérdező kommentje:

#8: neked meg mi bajod van? Frusztrált kisember lehetsz. Esetleg rád maradt otthon az összes házimunka? Lehetnél figyelmesebb, mert nem saját életemről kérdeztem, hanem GYIK-en megjelenő, visszatérő szakítós kérdésekről.

Egyébként, ha az eredeti kérdést figyelmesen elolvasnád, láthatod, hogy írtam a házimunkát is. A különbség, hogy azt ritkán kezelik tabuként, inkább mondják ki, ha baj van. Továbbá a témával kapcsolatos kérdéseknél (amikre ez a kérdés alapoz), általában a szex van kiemelve, mint probléma.

Persze megértem, ha neked ez utóbbi nem működik jól és ezért próbálod másra terelni az erélyeid kimutatását...

2022. jan. 3. 11:18
 10/13 anonim ***** válasza:
64%

Erélyesen rászólni szoktak valakire.

Erélyei nincsenek, csak erényei.

2022. jan. 3. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!