Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
Párommal egy éve vagyunk együtt. Nem lehet úgy bújni hozzá, hogy ne legyen merevedése. Mármint összebujunk, és érzem, hogy neki felall, mozog...
Mondtam neki, hogy ez nem normális. Megsértődött.
2022. jan. 3. 06:54
11/13 anonim válasza:
#10: Ilyet is csak egy nő gondolhat. Egy férfi ugyanis tökéletesen tudja saját tapasztalatból, hogy attól, hogy egy férfinek merevedése van, még nem feltétlenül gondol szexre. Ez egy tévhit a nők körében. Egy fiatalabb férfinál egyszerűen csak előjön a merevedés, egyfajta feltételes reflexként, különféle ingerekre vagy gondolatokra. S ahhoz valamiféle jóginak kell lenni, hogy ezt az illető kontrollálni tudja. Szinte lehetetlen visszatartani. Ha egy nő odabújik egy férfihoz, akárhogy is teszi ezt, az bőven elegendő inger lehet. Mint írtam, nekem még olyan nő is volt az életemben, akinek már a hangját meghallva is merevedésem volt. Azt várni egy fiatal férfitól, hogy ne legyen merevedése, amikor egy nő odabújik hozzá, olyan, mintha azt várnád egy szénanáthás embertől, hogy ne tüsszentsen a virágos réten sétálva. Az, hogy valakinek könnyen és automatikusan létrejön ez az inger-válasz reakció, nem azt jelenti, hogy szexuálisan túlfűtött lenne. Én biztos nem voltam az. Ez egy tudattalan agyi működés eredménye, anélkül, hogy az ember közben feltétlenül szexre gondolna. Egyszerűen így működnek a fiatal férfiak.
12/13 anonim válasza:
Szívesen cserélnék vele szerszámot! :D F51.
13/13 anonim válasza:
Normális. Tegyél neki egy szívességet és hagyd ott, pls.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!