Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek ez normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

Párommal egy éve vagyunk együtt. Nem lehet úgy bújni hozzá, hogy ne legyen merevedése. Mármint összebujunk, és érzem, hogy neki felall, mozog...

Mondtam neki, hogy ez nem normális. Megsértődött.

2022. jan. 3. 06:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
49%
Engem izgatna.
2022. jan. 3. 06:57
 2/13 anonim ***** válasza:
79%
Örülj neki.
2022. jan. 3. 07:08
 3/13 anonim ***** válasza:
58%
És nonstop meg is akar fektetni, vagy a "helyén kezeli" a dolgot? Nem mindegy.
2022. jan. 3. 07:38
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem akar állandóan szexelni. De nem is tudja leállítani, hogy ne álljon.
2022. jan. 3. 07:40
 5/13 anonim ***** válasza:
80%
Örülj neki, mindig megvan a lehetőség s folytatásra, de nem akar mindig folytatást. Ideális állapot.😀
2022. jan. 3. 07:46
 6/13 anonim ***** válasza:
83%
Itt veled vannak a problémák!
2022. jan. 3. 07:56
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként mondom neked: az ilyesmi teljesen normális és gyakorlatilag kontrollálhatatlan, akárcsak a köhögés vagy a tüsszentés. Egy egészséges férfinak nemhogy egy odabújástól, de még egy szép nőre való gondolástól is könnyedén lehet merevedése. Sőt: bármily furcsa, néha akár minden nyilvánvaló ok nélkül is. Például velem sokszor előfordult huszonévesen, hogy reggel merevedéssel ébredtem, anélkül, hogy előzőleg nőkről álmodtam volna. Annak idején azt gondoltam, hogy ez talán nincs rendben, de aztán azt olvastam erről, hogy a "reggeli merevedés" is teljesen normális jelenség. A merevedés nem feltétlenül jelent egy férfinél erős felizgulást: ez egy férfinél csak a legeslegelső, előkészítő jele a felizgulásnak. Nekem például volt egy nőismerősöm, akinek már a hangját meghallva is merevedésem volt. Ez tud bizony kellemetlen helyzeteket okozni, például ilyenkor le kellett ülni és valamit magam elé tenni, hogy ne látszódjon a nadrágomon a kitüremkedés. Lehetetlen volt kontrollálni. 35 éves korom körül kezdett csak ez a könnyű merevedésre való hajlam alábbhagyni.
2022. jan. 3. 07:58
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Mi van akkor, ha csak egy rudat tett oda? Rúgd t*n, ha zavar.
2022. jan. 3. 08:03
 9/13 anonim ***** válasza:
38%
Buta vagy.
2022. jan. 3. 09:05
 10/13 anonim ***** válasza:
21%

A merevedést lehet irányítani, ha eltereli a gondolatait. Pl. munkára gondol. Sokan szex közben is ezt teszik, hogy tovább bírják. Jó megoldás ez? Nem, mert pont az együttlét lényegét, az intimitást áldozza be érte.

Az, hogy minden helyzetben szexualitást lát a barátod, szerintem problémás. Egyszerű összebújás meghittségről kéne szóljon. Próbálj úgy hozzá bújni, hogy a pénisz környékével ne érintkezz és lehetőleg melleidet se nyomd hozzá.

2022. jan. 3. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!