Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Covidos mellett jogos elvárás,hogy ott legyek?
Szerintem most már kár ezen agyalnod, ugyanis egy covidossal laksz, tehát akár tünetmentesen is hordozhatod a vírust.
Anyukádhoz meg véletlenül se menj, mert őt is befertőzheted, ha esetleg benned is van vírus.
Szóval innentől te is szórhatod szanaszét a "nyavalyát".
Max. annyit tehetsz, hogy maszkban járkálsz a közelében, meg állandóan fertőtlenítesz mindent. Ha nagy mákod van, nem kapod el.
Ja, és az oltás sem véd meg, attól még te is elkaphatod, csak enyhe tünetekkel vészeled át!
Jobbulást a párodnak!
Csak párkapcsolatban elvárt, hogy kitartsunk a párunk mellett betegségben is. Jóban, rosszban, egeszségben, betegségben... Meg családtagok között szokott még előfordulni, hogy segítenek a másiknak, ápolják a másikat. Mert szeretik egymást.
Én ápoltam a férjemet, amikor covidos lett. Aztán az idős apukámat is ápoltam, amikor covidos lett. Mert a házasság,a család, és a szereteten alapuló párkapcsolatok erről is szolnak: ott vagyunk a másik mellett, amikor annak szüksége van ránk.
Ha neked ez teher, ne tedd. Szakíts, és lépj le.
(Feltételezem, te se várod el a barátodtól, hogy ápoljon, ha beteg lennél... )
Már nem azért, de a párod hol van ebben a képben?
Mert nekem ez úgy hangzik, mintha a barátod nem lenne ott szintén.
Az első sorban az ő édesanyja, neki kéne ápolni.
Ha covidos van a házban, akkor elvileg mindenkinek otthon kell maradnia, nem?
Szóval a csávó is ott van, de mégis te szolgálod ki a mamát?
Azt nem hiszem, hogy a mama csinált volna valami olyan borzalmas gyerekkort neki, hogy ezek kettedn nincsenek beszélőviszonyban, elvègre ott lakik ő is, és a barátnője (te is).
Szóval nekem úgy tűnik a palid lusta, és valszeg az a kapcsolat sen áll biztos lábakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!