Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok a barátotokkal, ha ő nem keres pénzt és nem tudtok vele tervezni?
Őt nem érdekli, hogy te megszakadsz, gondolom a háztartást se ő viszi egyedül, ha már ráér. Ezek után téged miért érdekel, hogy mi lesz vele szakítás után?
Amúgy ne aggódj, pont le fogja xarni, hazamegy anyu nyakára.
Neked meg minden szempontból jobb lenne egyedül. Tényleg csak lehúz.
Hát az a baj hogyha ebbe a munka kérdésbe ennyire lusta,vagy tehetetlen,akkor az nem túl biztató egy közös jövőre nézve.Nem csak a dolgozás és anyagiak miatt..hanem az ilyen stílus sok más helyzetre is kiterjedhet majd.Jól gondold meg majd kivel vállalsz gyereket,mert azt nem lehet visszacsinálni.És nem csak a saját életed határozza meg,a párodét is,és szerencsétlen gyerekét is,aki nyilván sosem tehet semmiről..de sok esetben mégis ő szívja meg a legjobban,mert a drága szülei agyatlanok.
Szerintem te ne legyél ilyen!
Nem voltam ilyen helyzetben. Nem is lennék, mert eleve nem jönnék össze munkanélkülivel (olyanokkal nem ismerkedem, akik tanulnak).
Van munkám. Már több eve dolgozom. Vannak céljaim és vágyaim, amikre aktívan teszek félre. Ezen kívül pedig azt az önállóságot elvárom a férfitól, amit nyújtani tudok.
Egy eset, mikor a munkanélküliséget élnézem. Mégpedig, ha elveszíti a munkáját. Akkor, ha már velem él, mert van olyan komoly a kapcsolat, támogatom, segítem, de nem a végtelenségig és csak mértékkel. Kajáját, meg a rezsit, amit fogyaszt, állom. De max 3 hónapig. Az alatt ha nem talál munkát, nem is akar.
A te esetedben én szakítanék. Nem érdekelne, hogy belebetegszik e. Csak a te idődet rabolja, mert egy teljes értékű társsal is együtt lehetnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!