Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Palvin Barbara világhírű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Palvin Barbara világhírű szupermodellben lehet találni valami hibát?

Figyelt kérdés

Külső: 10/10

Tehetség:10/10

Emberileg:10/10

Más is így látja?

2021. dec. 14. 12:41
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
25%

Utolsó,ezzel a 40-60% aránnyal azért vitába szállnék.

Akkor minden 20. lányt felfedezné valamelyik híres modellház.

Érdekesmód mégiscsak a Palvin Barbi az egyetlen igazán híres

magyar modell lány.Nagyon különlegesnek kell lenni ahhoz hogy

észrevegyenek, és tartósan benne is maradj ezekben a körökben.

Neki ez is sikerült,és ezt csaki az arcának köszönheti legfőképp.

Persze emellé kőkemény meló is kell, azt nem vitatom.

És szerintem neki nem volt gazdag ismerőse, rokona sem.

2021. dec. 16. 10:52
 22/26 anonim ***** válasza:
69%

21,

Azt nem mondtam, hogy megvették a karrierjét, úgy hogy valaki odaállt az ügynökséghez, hogy itt egy zsák pénz, legyen a kislányomból szupersztár.

Ez nem ennyire direkt.

Ezt úgy képzeld el, hogy pl ott tudott lenni a pont megfelelő rendezvényeken, ahol pont összefutott azokkal, akik bemutatták valakinek az elitből.

Egy csomó szép arcú lányt látni, akiket persze, lehet megkeres a modellház, de ha a családnak nincs pénze kiutaztatni fotózásokra, és meg van neki mondva, hogy kislányom dolgoznod kell, válassz valami biztos, nem rizikós pályát, akkor nem igazán lesz belőle befutott modell.

No-name magyar modellek vannak, de általában a bulvárig nem jutnak el.

Az adottságokon túl, hogy az ember modell szinten tartsa a fizikumát, drága, és időigényes is.

Az az arc, amit megismert egy világ, finom beavatkozások eredménye is. Nem, nem csináltak neki drasztikusan új arcot, de tutifix, hogy tesznek érte.

És egy modellnek az egész testét is szinten kell tartani, csak az arc kevés.

2021. dec. 17. 21:27
 23/26 anonim ***** válasza:
23%
Ha jól tudom őt pont az utcán szólították le,még gimisként.
2021. dec. 20. 13:53
 24/26 anonim ***** válasza:
76%

23, igen, de a fél Budpestet szintén. 😉

Erre értem azt, hogy a nép szereti a Hamupipőke mítoszt, mert szerethetőbb az a celeb, aki a """semmiből jött""", """egyivású gyerekek vagyunk""".

Mert a legtöbb ember erre úgy gondol, hogy igen, biztos keményebben dolgozott mint én/szebb/tehetségesebb mint én, de én is eljuthatok/eljuthattam volna oda ha...stb.

Zuckerbergtől Taylor Swiften át kb mindenki bepróbálta ezt a kártyát, de ha kicsit utánnanéz az ember, azért kibújik a szög a zsákból, és hopp hopp ott a magániskola, a 25 szobás kulipnytyó családi fészek meg a "szerény kölcsön" a szülőktől.

De ja, a gazdagság relatív, nyilván vannak körülöttük olyanok, akik mellett eltörpülnek ők is, azokhoz képest tényleg kicsiből indultak.

2021. dec. 20. 14:18
 25/26 anonim ***** válasza:

#24: Ez leginkább a proliknak szól (hiszen az ilyen emberek is teszik ki a rajongótáborukat, akik inkább más emberek életével foglalkoznak, mert a sajátjuk szánalmas), ott meg azért szintén előfordul, hogy csak a legjellemzőbbeket említsem.

- 1-2-3 ingatlan árának eldohányzása.

- 1-2 öröklött ingatlan, nyaraló elherdálása.

- Karrier alkoholizmus vagy drogok miatti derékba törése.

2022. júl. 20. 21:11
 26/26 anonim ***** válasza:
32%

Istenem mennyi irigy fac van.És ha a szülei fizették az útjait,

és ha segítettek neki? Nem megérte nekik? Hiszjó befektetés volt.

Aki azt hiszi hogy csak pénzzel úgy helyt tud állni mint a palvin,

akkor hajrá,csinálja utána.

Mégis csak ő jutott oda,ahová egy másik magyar lány se.

Én nem védem,de azt állítani hogy csak azért van ott

mert a szülők pénzelték..Pffff. Tipikus magyar mentalitás,hajrá fidess.

2022. júl. 27. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!