Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Palvin Barbara világhírű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Palvin Barbara világhírű szupermodellben lehet találni valami hibát?

Figyelt kérdés

Külső: 10/10

Tehetség:10/10

Emberileg:10/10

Más is így látja?

2021. dec. 14. 12:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
92%
Külsőleg én mást tartok kifejezetten szépnek, de el kell ismerni, hogy egyébként egy csinos, szép nő és jó modell. Viszont dolgoztam vele néhány alkalommal, nagyon butácska, azaz inkább olyan egyszerű nő, biztosan van akinek ez elég, de én nem tudnék vele barátkozni, és szerintem férfiként is kiábrándító dolog lehet.
2021. dec. 14. 13:56
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
hol dolgoztál vele? miből jön le az, hogy egyszerű?
2021. dec. 14. 13:58
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Évekkel ezelőtt, gimis koromban, volt egy osztálytársam aki modellkedett, külföldre is aránylag sok, főleg kisebb munkára hívták (de volt hogy hónapokat dolgozott modellként Malajziában). Néhányszor segített alkalmi munkát találni ezeken a rendezvényeken, mert szeretek a divattal foglalkozni, de csak hobbi szinten, így kapóra jöttek ezek az alkalmak. Persze csak nagyon rövid ideig dolgozam vele ezeken az alkalmakon, az alatt ez jött le. Viszont, hogy pozitívat is mondjak, egyáltalán nem volt bunkó vagy lenéző, mint ahogy sokan mondják, és nagyon vidám csajszinak tűnt.
2021. dec. 14. 14:13
 14/26 anonim ***** válasza:
61%
és miből gondoltad, hogy buta/egyszerű? gondolom munka közben nem igen volt lehetőség magasröptű eszmecserét folytatni
2021. dec. 14. 14:19
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Az arca nagyon szép és különlegesm viszont a testalkata messze nem az.

A lábai sem túl szépek.

Amúgy nem ismerem,tehát a személyisége az passz.

Egy biztos, rohadt sok pénze van.

2021. dec. 14. 14:39
 16/26 anonim ***** válasza:
90%

Nőként nem tartom szépnek. Nem otromba, de a széptől számomra messze van.

Nem vagyok irígy, számos szebb nőt tudok. Legalább is, aki az én ízlésem szerint sokkal szebb.

2021. dec. 14. 14:51
 17/26 anonim ***** válasza:
96%
Külsőre nem tartom szépnek egyáltalán, olyan feje van, mint egy egérnek. A személyiségéről és tehetségéről nem tudok nyilatkozni, mivel nem ismerem személyesen. Egy fotómodellnél amúgy sem tudom értelmezni a tehetség szót. Miben kell neki tehetségesnek lennie? Szépen tudjon mosolyogni a kamera előtt? Ez tehetség?
2021. dec. 14. 15:10
 18/26 anonim ***** válasza:
84%

Szép lány, de nekem baromira kekepzeltnek és nagyképűnek tűnik. Nem irigységből mondom, na meg a vak is látja hogy nagyon nem átlagos, de sok hasonlóan szép ember van, akiken mégsem látni ennyire ezt a beképzeltséget.

Az angolja meg idegesít. Ezen a téren meg én vagyok elég sznob (folyékonyan beszélek több nyelvet, angolul is) és ahhoz képest, hogy már mióta külföldön él, az akcentusa még mindig szar. Sorry

Egyébként nem tudom miben tehetséges. A modellkedéshez sok minden kell és sokszor elég kemény is lehet, de tehetség nagyjából pont nem.

2021. dec. 14. 17:33
 19/26 anonim ***** válasza:
*beképzeltnek
2021. dec. 14. 17:35
 20/26 anonim ***** válasza:
84%

Néha komolyan gondolkozom rajta, hogy mennyire naívak egyesek 😆

1, tökéletes ember nem létezik. Mindenkinek kicsit más tetszik, mindig lesz valaki, akinek nem szimpatikus vagy nem jön be.

2, az interneten celebekről egy gondos pr munkával kialakított képet látsz, mert ők maguk a termék amit reklámoznak. Garantálom neked, hogy minden szavát és kb minden képét gondosan úgy állították be, hogy jó véleménnyel legyenek róla. Hogy ehhez képest milyen ember, az nagyon kevesen tudják

3, a tehetség igazából kb 40% testi adottság, és 60% kőkemény ráfordított munka és pénz is. Sok olyan csaj van, akinek lenne tehetsége, de pl kamasz korára már napi 10-15 órát melózik a tecsóban, mert olyan családban nőtt fel.

ezt ne vitassuk el, és azt se felejtsük el, hogy kb biztos, hogy átesett ő is jópár beavatkozáson, speciális étrendje van, és ehhez mind kellett kezdőtőke is. Persze, a nép szereti a Hamupipőke történeteket, hogy valaki a semmiből lett valaki, de a valóságban azért általában van ott egy gazdag szülő vagy nagybácsi is...

2021. dec. 14. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!