Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Akik már együtt élnek; szoktat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik már együtt élnek; szoktatok ilyet csinálni, amit bővebben kifejtek lent?

Figyelt kérdés

Ez lesz a GYIK legperverzebb kérdése, ezért elnézést kérek!

Szóval amikor együtt értek haza vagy együtt mentek valahonnan haza vagy a párotok ér haza miközben ti otthon vagytok már és a párotoknak nagyon kell pisilnie, szoktátok ugratni kicsit?

Vagy fordított helyzetben ők szoktak hasonlót csinálni?

Például úton hazafelé direkt ingerelitek őket egy kicsit arról hogy a vízről beszéltek vagy amikor hazaértek, szórakoztok kicsit a kulccsal vagy ilyenek? Persze csak kicsit, pár másodpercig.

Vagy ők csinálnak hasonlókat veletek?

Bocsánat a perverz kérdésért, csak nem tudom, párkapcsolatokban elő szokott-e ilyen fordulni vagy általában nem szoktak ilyet csinálni a párok, akik együtt élnek.

2021. dec. 9. 12:28
A kérdező szavazást indított:
Igen, én szoktam vele ilyet csinálni
Igen, ő szokott velem ilyet csinálni
Mindketten csinálunk ilyet a másikkal
Nem és el is hagynám őt, ha megpróbálná
31 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem,mi normálisak vagyunk.
2021. dec. 9. 12:32
 2/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ!
2021. dec. 9. 12:33
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Poénból szoktuk mondani, de semmi szexuális felhangja nincs ennek. Én nem érzem magam ezért normálatlannak.

Őszintén szólva én ebbe nem látok semmi perverz dolgot. Nyilván nem percekig kínozzuk a másikat, de volt már olyan, hogy toporogtam, hogy már nagyon kell, és akkor emberem még direkt kért puszit, meg ölelést. Nevetünk rajta és kész.

2021. dec. 9. 12:35
 4/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ!
2021. dec. 9. 12:37
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem, de nem hagynám el ezért, ha ilyet csinálna. Ilyen válaszlehetőség nem volt.

Mondjuk ez nem tudom, miért lenne perverz, ennek szerintem semmilyen szexuális töltete nincs. Bár gondolom ha titeket izgatnak az ilyen dolgok, akkor persze lehet ebből előjátékot generálni vagy valami, de az nyilván kettőtök dolga, hogy belementek-e. Engem ez nem különösebben mozgat meg.

2021. dec. 9. 12:59
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
hol van a sima "Nem" válaszlehetőség?
2021. dec. 9. 13:04
 7/17 anonim ***** válasza:
Nem.
2021. dec. 9. 13:09
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
nem, eszembe se jutott soha ilyr csinálni, de azért ha egyszer ő ezzel szórakozna, nyilván nem hagynám el miatta
2021. dec. 9. 13:18
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem csinálunk ilyet.Ez nem perverzió, viszont számunkra egyáltalán nem is vicces.

Van aki vevő az ilyesmire, mi nem.Ez a fontos, hogy mindenki ismerje a partnerének mi az ami belefér még, és mi nem.

2021. dec. 9. 13:33
 10/17 anonim ***** válasza:
0%

Lehet nem vicces ez a sztori sem, inkább kicsit bosszúállós.

Nálunk senki nem tiszteli az én magánszférám, a pisilést is meg a nagydolgot is mindig suttyomban kell megoldjam, mert biztos, hogy valaki beront. A férjem rendszeresen beengedi a gyereket, mert hisztizik az ajtó előtt.

Szóval pisiltem és persze beleáll az arcomba, hogy neki nagyon kell, már a gatyáját is húzkodta le. Én meg bekaptam neki és “felszoptam”, hogy ne tudjon pisilni és otthagytam. 🤷‍♀️

2021. dec. 9. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!