Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány fokban szerettek aludni télen? Nem okoz ez konfliktust a párotokkal?
Uramisten, én bugyi-topban alszok, és már 23 fokban megsülök.
Ha ilyen állna fenn, hogy a barátom 26 fokban akarna aáludni, akkor külön szobában lennénk az fix.
Öltözzön fel, ha fázik, ne csak boxerban aludjon.
Mondjad neki hogy próbálja ki. Vagy legyen váltott hét, egyik héten melegebben alszotok, aztán csak 20 fokban. Aztán majd csak megszokja a 20 fokot...
26 fokban nem lehet aludni. Nyáron végünk volt amikor 26 fok volt. Állandóan kerestem a lábammal a hideget a takarón. Forogtam össze vissza kínomban. Még jó hogy férjemnek a 22 még elmegy, mert most annyi kb de már fáztam. Eddig nem volt begyújtva és az orrom végett akartam végülis. Be se gyújtottam volna, de bedugul, folyik, fáj a "hidegre"... Mert az orromnak hideg a 18-20 fok.
Otthon a szülői házban aludtam hidegebben, reggelre 16 fokban is amikor régebben volt -21 meg tartósan minuszos idők... Az ablak nálam nagyon huzatos volt. Meleg pléd volt a takaró alatt, gyapjú aljon feküdtem. Zokni pizsama pulóver. :D Otthon nagyon hideg estéim voltak télen. 20 fok hőségnek éltem meg a rendszeres 18-19 fokhoz képest. Vagy volt kevesebb is néha. Reggelre meg 18 volt ha este 20 csak mert leállt a gáz.
Kedvesed befagyott volna... Már most én is az orrom végett. Nagyon rossz tátott szájjal aludni szinte állandóan, évek óta. De 26 fokban se tudnék aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!