Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a barátnőmnek, hogy nagyon kiábrándít a pizsamája?
Nálunk csak az volt, hogy elég nagy cicim van és emiatt kicsit torzult szerencsétlen Mickey egér feje a mellkasomon, ami elég creepy volt így. Erre néha mondta, hogy nem bírja nézni, de ezt is röhögve, aztán megszabadított a felsőtől általában és jókat szexeltünk.
De még így se szólt bele, hogy ne hordjam vagy valami, alvás közben úgyse látta.
Ha nem áll fel neked normálisan a barátnődre, azt nem a pizsicsere fogja megoldani.
Nekem elég változatos, hogy miben alszom, de biztos messze szaladnék a selyem, szatén stb, tipikus amerikai filmes csodáktól. Jellemzően rövid gatya, top az amiben alszok, ha fázom, akkor hosszúgatya és top kombóban. Kellemes puha, rugalmas anyagokban. Napközben, ha hideg van, nekem is van puha "szőrös jellegű" itthoni gatyám, van olyan is, ami szivecskés, virágzás, vagy épp mesehősös. A párom soha nem sérelmezte se az alvós cuccom, se az "itthonkáimat".
Fura, ha valakinek a mesefigura ekkora probléma.
A kérdező szerintem ezzel nyugtatgatja magát, hogy nem áll fel a kukacka. 😅
Érdekes, az én páromnak, ha mackóalsóban és állatkás zokniban vagyok, akkor is olyan, mint a cövek, ha úgy van. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!