Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam kíméletesen a barátnőmnek, hogy inkább ne vezessen?
Figyelt kérdés
Tavasz óta van jogsija és azóta legalább egy tucatszor volt kisebb-nagyobb koccanása. Az összkár millió feletti összeg, amiből a legnagyobb tétel 400ezer, amit egy másik autósnak fizettünk, különben úszott volna a barátnőm jogsija. Csak a jobboldali tükröt kétszer letörte, rátolatott a garázskapura és sok karcolás keletkezett parkolásnál. Az első hónapban kicsorbította a szép alufelniket, tettem rá lemezfelnit dísztárcsával, a tárcsák is csak néhány hétig tartottak. A lökhárítót már nem is cserélem, csak ragasztva foltozva van, mert néhány héten belül várható, hogy újra megsérül. Szerencsére nem egy kifejezetten drága autóról van szó, de erre sem olcsó a sok alkatrész + munkadíj, nem is beszélve a másnak okozott kárról. Együtt élunk közös kasszán, így anyagalig nekem is épp annyira megterhelő mindezeket finanszírozni.2021. nov. 8. 20:49
11/14 anonim válasza:
Bakker, én nem hiszem el, hogy valaki ennyire béna, és nem esik le neki magától, hogy nem kéne erőltetni. Nekem is elég kamuszagú a dolog. Én nem vagyok egy Schumacher, előfordul, hogy parkolásnál bénázok, de még a büdös életben nem zúztam le senki kocsiját, és nem tolattam neki semminek. Kizárt, hogy valaki ekkora balfasz, és nem tűnik fel neki, hogy ez nem normális.
12/14 anonim válasza:
Kamu. Sok rossz női vezető van, de ők inkább óvatoskodnak és úgy bénáznak, ez a vakmerő tördösés inkább a férfiakra (illetve a friss jogsis suhancokra) jellemző.
13/14 anonim válasza:
Inkább javasold neki, hogy vegyen még jogsi utáni órákat. Illetve nem tudom, hogy az autóban keletkezett károkat te miért fizeted...
14/14 anonim válasza:
A valo eletben a biztosito szokott fizetni karokozaskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!