Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszáj egy párkapcsolatban együttélni?
#20 Elnézést ha a liturgiával megbántottalak.
Arra próbáltam rávilágítani, hogy a fiatalokat az általad NORMA szerint nevelik, ezért ha te pl. férfi vagy, nehezen fogsz találni egy olyan fiatal nőt aki ettől eltérően akar élni! Nyilván fél ország nem a normák szerint él, lásd: elváltak, mozaik családok, szinglik stb.
Ezért írtam, hogy mindenki úgy él ahogy akar, de hogy ehhez hogy találod meg a társad, az már csak rajtad múlik (úgy ahogy #19 anyukája)!
Nem bántottál meg egyáltalán, csak engem mindig megnevettet a jelenség, amikor van egy állítás, majd jön egy "de" és az állítás cáfolata 123456 ezer sorban. :)
Igen, pont ezt tapasztalom, hogy itt Mo-n mindenki a norma szerint él, ezért tettem fel a kérdést, hogy akkor tényleg muszáj a normát követni, vagy esetleg van, aki ismer ellenpéldát is. Köszönöm a válaszod.
#26-os Tuti, hogy pasi vagy, és van rossz tapasztalatod a nőkkel!
Nyilván kifogtál egy olyat aki "ellenőrizgetett és rabláncon" tartott!
Azért vannak még rendes nők! Nem mind ilyen! Ahol már ellenőrizgetni kell a másikat, az már régen rossz! Csak azért ne utasítsd el az összeköltözést, mert valakivel rossz tapasztalatod van! Ez nagyon személyiségfüggő kérdés!
26. Sajnálatos, hogy ilyen megkeseredett vagy.
Vagy nem szerettél még soha senkit őszintén, vagy nem volt kölcsönös.
Akik szeretik egymást, ott megvan az igêny arra, hogy együtt éljenek, minél több időt töltsenek együtt.
A gyerekvállalásnak pedig semmi köze nincs sem a párkapcsolatokhoz, sem a házassághoz. Választható opció, semmi több. Sokaknak nincs is, mert nem akarnak.
Ekkora baromságot már rég " hallottam", hogy az együttélésnek a gyereknevelés a célja. Ez úgy ökörség ahogy van.
Attól hogy 2 ember szereti egymást és együtt élnek még senkin sincs rablánc😂😂😂 igény van egymás közelségére.
Ez minden kapcsolatban így van ahol tényleg szeretik egymást.
Az, hhogyxy párok csak a pénzért vannak együtt, vagy a gyerek miatt, nem jelent semmit. Rosszindulatú általánosítás.
Belőled csak az beszél, hogy irigy vagy mások boldogságára, savanyú a szőlő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!