Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Muszáj egy párkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Muszáj egy párkapcsolatban együttélni?

Figyelt kérdés

#Igen, muszáj együttélni. #Nem, különélni is lehet.
2021. nov. 7. 23:44
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

#20 Elnézést ha a liturgiával megbántottalak.

Arra próbáltam rávilágítani, hogy a fiatalokat az általad NORMA szerint nevelik, ezért ha te pl. férfi vagy, nehezen fogsz találni egy olyan fiatal nőt aki ettől eltérően akar élni! Nyilván fél ország nem a normák szerint él, lásd: elváltak, mozaik családok, szinglik stb.

Ezért írtam, hogy mindenki úgy él ahogy akar, de hogy ehhez hogy találod meg a társad, az már csak rajtad múlik (úgy ahogy #19 anyukája)!

2021. nov. 8. 10:53
 22/30 A kérdező kommentje:

Nem bántottál meg egyáltalán, csak engem mindig megnevettet a jelenség, amikor van egy állítás, majd jön egy "de" és az állítás cáfolata 123456 ezer sorban. :)

Igen, pont ezt tapasztalom, hogy itt Mo-n mindenki a norma szerint él, ezért tettem fel a kérdést, hogy akkor tényleg muszáj a normát követni, vagy esetleg van, aki ismer ellenpéldát is. Köszönöm a válaszod.

2021. nov. 8. 12:29
 23/30 anonim ***** válasza:
73%
Legjobb barátnőm így van a párjával, náluk működik már 18 éve. Ő két kicsi gyerekkel maradt egyedül, párja elvált volt 1 éves kislánnyal, aki ex feleség nevelt). Egy nagyvárosban, de kb. egymástól 6 km-re laknak. Barátnőm nem akart mozaik családot, így teljesen jól megvannak. Míg a gyerekei kicsik voltak, többnyire a pasi aludt nála. Hét végén volt, hogy a pasi a saját kislányával a saját lakásában volt, de olyan is volt, hogy közös program volt a kettőjük gyerekeivel. Szóval különböző variációk voltak, semmi sem volt kényszer. Amúgy én ahogy látom, nem szexkapcsolat, számíthatnak egymásra, teljes mértékben. Viszont pl. nincs közös kassza, fel sem merül, hogy pl. miért ajándékoz a gyerekének ballagásra külföldi nyaralást. Sőt, a pasi is beszállt, kiegészítette egy még jobb nyaralásra a nő gyerekének. Szóval semmi sem kényszer, szeretik egymást, elkötelezettek egymás iránt. Nem állnak bele egymás gyerekeinek az életébe, szerintem ez egy nagyon jó megoldás lehet. Náluk 18 éve működik, kényszerek, utálkozások nélkül.
2021. nov. 8. 13:09
 24/30 anonim ***** válasza:
0%
Az a legnagyobb baj a mai társadalommal, hogy nem NORMÁLIS van, hanem trend. :D Értitek? Trendek alapján élik az emberek az életüket. Ez az igazi agyfsz, ha belegondoltok.
2021. nov. 8. 14:42
 25/30 anonim ***** válasza:
0%
Akik nem szeretik egymást, azoknak nyilván nem kötelező együtt élni. Persze,simán összejárhattok dugni ha ennyire van igényetek😂 bár azt azért nem kéne párkapcsolatnak csúfolni, mert nem az.
2021. nov. 9. 02:11
 26/30 anonim ***** válasza:
73%
25-ös, na mert persze az együttélés a szeretetről szól...Megnézném, hányan élnek együtt szeretetből, vonzalombol és hányan gazdasági érdekből. Ha ezt vesszük, sokkal inkább összekötő erő a szeretet, szerelem, ha akkor is együtt vagyok a másikkal, ha nélküle is van hol laknom, nélküle is ki tudom fizetni a rezsit. A közös fészeknek a fiókák felnevelése a célja. Ahol nincs már ilyen szándék, tehát nem lesz közös gyerekük, ott egyáltalán nem kötelező és nem indokolt ez a non-stop együttlét, kivéve ha gazdasági oka van. Attól még szerezhetik egymást. Nem azért, de szerintem nagyobb bátorság kell ahhoz, hogy ne zárjam a társam kalitkába, mint ahhoz, hogy összecuccoljak vele, hogy minden lépését ellenőrizhessem. Igazából annyira szánalmas, amikor erről szól egy párkapcsolat, amiben csak addig működik a hűség, amíg rablàncon van valaki.
2021. nov. 9. 04:46
 27/30 A kérdező kommentje:
26-os nagy igazságot mondtál. A magyarok nagy többsége gyávaságból él együtt a házastársával. Most már. CSOK is összeköti őket.
2021. nov. 9. 07:12
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
26-os, te még nem voltál szerelmes, mi?
2021. nov. 9. 07:18
 29/30 anonim ***** válasza:
41%

#26-os Tuti, hogy pasi vagy, és van rossz tapasztalatod a nőkkel!

Nyilván kifogtál egy olyat aki "ellenőrizgetett és rabláncon" tartott!

Azért vannak még rendes nők! Nem mind ilyen! Ahol már ellenőrizgetni kell a másikat, az már régen rossz! Csak azért ne utasítsd el az összeköltözést, mert valakivel rossz tapasztalatod van! Ez nagyon személyiségfüggő kérdés!

2021. nov. 9. 09:20
 30/30 anonim ***** válasza:
69%

26. Sajnálatos, hogy ilyen megkeseredett vagy.

Vagy nem szerettél még soha senkit őszintén, vagy nem volt kölcsönös.

Akik szeretik egymást, ott megvan az igêny arra, hogy együtt éljenek, minél több időt töltsenek együtt.

A gyerekvállalásnak pedig semmi köze nincs sem a párkapcsolatokhoz, sem a házassághoz. Választható opció, semmi több. Sokaknak nincs is, mert nem akarnak.

Ekkora baromságot már rég " hallottam", hogy az együttélésnek a gyereknevelés a célja. Ez úgy ökörség ahogy van.

Attól hogy 2 ember szereti egymást és együtt élnek még senkin sincs rablánc😂😂😂 igény van egymás közelségére.

Ez minden kapcsolatban így van ahol tényleg szeretik egymást.

Az, hhogyxy párok csak a pénzért vannak együtt, vagy a gyerek miatt, nem jelent semmit. Rosszindulatú általánosítás.

Belőled csak az beszél, hogy irigy vagy mások boldogságára, savanyú a szőlő.

2021. nov. 9. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!