Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed arról ha egy 19 éves vékonyabb nő osszejön egy 34+-os emberrel?
De miköze az elrkorhoz meg a korkülömbseghez annak h milyen a testalkatod?? A 34 eves köver netan pocakos? Mert ugy van ertelme hogy benne van de igy nincs. Gyerekes felfogás.
Nem lesz sokaig kapcsolat 34 evessel igy.
🤣🤣🤣
Kesz vagyol. Igazam volt már megint..
Ilyen poént nem érteni.... 32/f szerintem ne kezdt 2 ev mulva 19 evessel. Látod ..
Ugyan ha összeilletek, akkor a kor nem nagy akadály!Érdekes ha egy 50+-os osszeáll egy 32 éves nővel arra már nincs az a szó, hogy daddy issues ugye?
Az első kommentelő értelmi szintje szerintem jobban tükröződik
Vajna timikét kerdezd ő erti igazán a dolgokat. 🤣
De vagy 3 kommemtet en irtam, nem az első hozzaszoló,es sajnos konnyesre nevettem magam azon hogy nem erted nem a korral van a gond. Hanem a felfogassal.ezert elgepeltem. Erettségi szinten azt ertem ami egy ember termeszetes agyi es testi fejlődesenek menete nem sértés. Majd 10 ev mulva mar erteni fogod mire gondolok. Ne sértődj meg. Ez bár nem tul burkolt és nem mézesmázos, de nem alázós hsz akar lenni.
Pusz .34/ n
Nem vettem bele, magamról írtam
Ti mind siketek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!