Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem akarom megbàntani. Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarom megbàntani. Hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Költözés közben megsérült a Tv.-m (le ejtették). Még nem fizette ki a költöztető cég. A pàrom hozott egy tv.-t a haverjatol. Telefonba zt mondta nem régi. Este meglattam es szornyen nez ki. Biztos nem fogom letakaritani es hasznalni. Nem tudom hova rakni a lakasban. Reggel le viszem a pincebe. Miert mond mast mint a valosag. Nincsenek nagy elvarasaim de ez egy ormotlan szar. Inkabb veszek arra a par hatre egy hasznaltaz. Atverve erzem magam.

2021. okt. 30. 05:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
96%

Most komolyan, ez mi? Felnőtt emberek vagytok felnőtt párkapcsolatban. Ne vadidegeneknek rinyálj meg ócsárold a párod, hanem mondd el neki, amit gondolsz.

Mondjuk nem is értelek, van mit nézni, akkor mi a baj? Én inkább bámulnék egy ormótlan sz.rt ingyen és gyűjtenék egy olyan tv-re, ami igazán tetszik, mint kidobni a pénzt egy, az igényeimnek annyira nem megfelelő használtra. Annak az árát majd rakhatod az újba is.

Aztán csodálkozik a nő, ha félreb.szik a férfi, mikor heréli, ahol csak tudja. Neked hogy esne, ha a párod mondjuk a főztöd miatt sírna vadidegeneknek? A férfiak problémamegoldók, ő most (szerintem nem is rosszul, de ez csak egy vélemény) megoldotta a problémát, te pedig még annyiba sem nézed a férfiasságát, hogy neki mondd el a kínod, hanem alázod. Fú.

2021. okt. 30. 07:42
 12/20 A kérdező kommentje:
Oké mar kibasztam. Nem nekem kell egy normalis meretű kijelző. Bocsanat fogyatékos vagyok igazatok van.
2021. okt. 30. 07:47
 13/20 anonim ***** válasza:
67%
Ilyenkor úgy örülök, hogy nincs párom. Rád céloztam Kedves Kérdező.
2021. okt. 30. 07:51
 14/20 A kérdező kommentje:
Oké. Amúgy ingyen kaptuk. Nem baj kifizetik az enyémet es kész. veszek a jofogason egy hasznàltat. Nektek biztos minden haszontalan jó. Nekem csak annyi kell hogy összedugom a nettel és a boxal. De ezen nincsen csatlakozó. Nem veszek hozzà semmit.
2021. okt. 30. 07:56
 15/20 anonim ***** válasza:
78%
A kerdezo otthon varr, mikozben nezi a trasht. Nemtom mit vartatok tole...
2021. okt. 30. 08:04
 16/20 anonim ***** válasza:
35%
Én is otthon dolgozom és varrok,de rádiót hallgatok közbe.Nem hiányzik a sok okádé műsor és még jobban odakoncentrálok,ha zene megy.Valamikor meg nem megy semmi.A tv nálunk csak a gyerekek miatt van,de ők se szokták nézni,igazából egy porfogó.
2021. okt. 30. 08:10
 17/20 anonim ***** válasza:
69%

húúú, micsoda vitakúltúrád van, először a párodat fogyatékosozod le aztán sértődötten magadat.

rendkívül irigylem a párod, csupa móka lehet veled az élet :) nézz csak tovább tv-t reggeltől estig, itt az eredménye.

2021. okt. 30. 12:03
 18/20 anonim ***** válasza:
50%

Ne mondjál neki semmit! Mire hazaér vegyél egy ilyet: [link]

Nem kell kicsinyeskedni, pénz nem számít!

2021. okt. 30. 12:25
 19/20 anonim ***** válasza:
53%
Magyar ember nem engedheti meg maganak azt a blamazst, hogy nemplazma tevet helyezzen el a lakasaban, meg ha be is jon rajta a musor.
2021. okt. 30. 14:17
 20/20 anonim ***** válasza:
37%
Amúgy bonuszként a végén még le is baszhatod, hogy milyen igénytelennek néz téged, h ilyen tévével jön. Mondd meg, h neked ennél sokkal nagyobb igényeid vannak és mit képzel magáról!?
2021. okt. 30. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!