Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem akarom megbàntani. Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarom megbàntani. Hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Költözés közben megsérült a Tv.-m (le ejtették). Még nem fizette ki a költöztető cég. A pàrom hozott egy tv.-t a haverjatol. Telefonba zt mondta nem régi. Este meglattam es szornyen nez ki. Biztos nem fogom letakaritani es hasznalni. Nem tudom hova rakni a lakasban. Reggel le viszem a pincebe. Miert mond mast mint a valosag. Nincsenek nagy elvarasaim de ez egy ormotlan szar. Inkabb veszek arra a par hatre egy hasznaltaz. Atverve erzem magam.

2021. okt. 30. 05:19
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
76%
Vegyel egy masikat csereld le gyorsan. Aztan ha kerdezi hát ez? Mondd hogy vetted a masik mehet vissza.
2021. okt. 30. 05:59
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Mi a f... Xd

Ennyire nehéz kibírni TV nélkül?

2021. okt. 30. 06:19
 3/20 A kérdező kommentje:
Aha. Szerinted mit nezzek hallgassak? Itthonról dolgozok. Varrok. Kb fel napot egyedul vagyok.
2021. okt. 30. 06:20
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem lehet az igazságot mondani? Csak kedvesebben, hogy "bocsi, nekem ez nagyon nem tetszik, nem szeretném ezt a lakásba."

Másrészt. Úristen, embereknek milyen problémái vannak. A párod szerez egy ideiglenes tv-t és nem olyan, amilyet vártál (külsőre!!!), és te ÁTVERVE érzed magad. Jesszus...

2021. okt. 30. 07:09
 5/20 A kérdező kommentje:
Jó akkor én vagyok a fogyatékos mert azt hittem egy felnőtt férfi tudja mit beszél. Nem hoz egy karcos poros fadobozos Tv.-t mert ez is jó. Mire rakjam rà a kb 20 kg szemetet? Konzolra nem lehet mert nem rà való az asztalra nem fér rà. Külön megkérdeztem vékony?
2021. okt. 30. 07:17
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Ideiglenesen tényleg nem mindeg, mit nézel ha működik?

De annyira nem tetszik akkor nagyon egyszerű módon mondd meg neki finoman,hogy ez egy ősrégi vacak,és inkabb vegyetek másikat,ilyen egyszerű.

2021. okt. 30. 07:24
 7/20 anonim ***** válasza:
77%
Kb mint egy hisztis kisgyerek. És még mindig nem lehet kibírni? Ugyan már, ennyi akaraterőnek kell lennie.
2021. okt. 30. 07:25
 8/20 anonim ***** válasza:
41%
Kb 6 éve nincs tévénk. Szánalmas vagy.
2021. okt. 30. 07:30
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el neki amit nekünk, csak kedvesen.

"Szívem,ez nem olyan TV, mint amiről beszéltünk, hiszen ez karcos, nehéz, ebből adódóan nem is tudom hová tenni. Köszönöm, hogy szerettél egy TVt, hogy boldoggá tegyél, de muszáj mást keresnünk, ami megfelelő."

Ha pedig fogyatékosnak gondolod a barátod, mert nem megfelelő TVt hozott, nem értem miert vagy vele.

2021. okt. 30. 07:32
 10/20 anonim ***** válasza:
68%
Amúgy meg az internet korában olyan podcastet hallgatsz, amilyet szeretnél, nyelvleckés, oktatós tartalmakat, de még millió hangoskönyv, bármi elérhető. Nem föltétlen kell szappanopera, celeb prolik tahóságversenyét és kormányagymosást nézni.
2021. okt. 30. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!