Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Csak szerintem nem túl nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem nem túl nagy kérés, hogy rakjon be új szemeteszsákot, ha kiviszi a régit?

Figyelt kérdés

Páromnak az a szokása, hogy akkor viszi ki a szemetet, ha mondjuk megy munkába, boltba, kutyát sétáltatni stb... Tehát ha egyébként is menne el ittholról, hogy ne kelljen kétszer öltöznie, egybe megoldja. Na de ilyenkor mindig indulás előtt fogja a szemetet és azzal megy ki, viszont nem rak új zacskót a szemetesbe. Így nekem kell mindig új zacskót raknom, hacsak nem ő ér haza előbb. És már többször volt, hogy ki akartam dobni valamit, és nem volt zacskó a szemetesben. Nem értem miért nem lehet annak új zacskót tenni, aki kiviszi a szemetet. Én mindig úgy csinálom, hogy odakészítem az ajtó elé, rakok új zacskót a szemetesbe, és kiviszem a régit. És akkor nem dobja bele a másik az üres kosárba megszokásból... Az mondja neki így egyszerűbb, de nekem meg nagyon idegesítő és tök hülye szokás. Nem logikus, hogy az cserél zacskót, aki kiviszi a szemetet?

L/25

2021. okt. 18. 15:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Én utálom lerakni a szemeteszsákot a padlóra, ha esetleg kilyukadt, ereszt belőle valami, vagy csak úgy amúgy is..

Én is ott hagyom üresen, amíg oda nem megyek és nem töltök. Akkor viszem le a szemetet, ha lent van dolgom, vagy ha kukanap van, de olyankor vissza is jövök egyből és töltök újat. Egyébként nem. Ja és az én kezem tiszta marad, mert csak a zsák szélét fogom meg, ahol makulátlan, utána gond nélkül megyek játszóra.

Inkább leviszem többször, mint újat rakja bele, úúúgy utálom kifeszíteni a széleit.

2021. okt. 18. 17:31
 12/23 anonim ***** válasza:
81%

Én ezt megoldottam úgy, hogy több zacskó van a kukában. Van a kuka alján újságpapír, szemeteszsák, annak zsáknak az alján is van újságpapír, hogyha a fölötte levő zsák kiszakad, vagy kifolyik belőle valami, akkor nem a zsákban poshad, hanem felszívja a papír.

S így van 6-7 zsák és mindig visszük az aktuálisat.

S ha elfogyott a 6-7 zsák, akkor a kuka kap egy hypos vagy floraszeptes külső belső mosást. Persze ha valami olyan van, akkor amúgy is lemosóm a kukát, de az alapos mosás az kb 1 hónapban egyszer. Nekünk ez mennyiség majd egy hónapig elég, mert a papír és műanyag külön gyűlik, a szerves hulladék meg vagy külön zacskóban, hogy ne bűnösödjön vagy ne jöjjenek rá a muslincák, vagy ha nagyon odafigyelünk,akkor a komposztba dobjuk.

2021. okt. 18. 17:31
 13/23 anonim ***** válasza:

"Ja és az én kezem tiszta marad, mert csak a zsák szélét fogom meg, ahol makulátlan, utána gond nélkül megyek játszóra."

Nekem sem a zsáktól lesz retek, hanem a szemétledobótól, amit kihúzok. (Lent meg a szelektív kukától, amit napi 20 csöves megfog.)

2021. okt. 18. 17:36
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

A miénk kertes ház, csak saját kuka van.

Amúgy micsoda ötlet egyszerre több zsákot berakni! Köszi 12es!

2021. okt. 18. 17:47
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez most tènyleg olyan hatalmas párkapcsolati problèma, hogy kèrdèst kell kiírni róla? Ok, kellemetlen tud lenni, de azèrt ezen kár házsártoskodni.

Neked az a logikus, hogy egyből teszel bele másikat, neki meg más. Őszíntèn szólva èn sem teszek bele egyböl, ha megfogom, már kiviszem, nem szeretem lerakni a padlóra.

Akkor egyeztetés meg abban, hogy kiveszi a kukát, hogy lásd nincs benne zsák. Problèma megoldva.

2021. okt. 18. 23:21
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Ürügy a marakodásra.

Én se teszek rögtön másikat, hanem amikor visszajöttem.

Berögzült szokásokat nem mindig lehet egy csettintésre megváltoztatni.

2021. okt. 18. 23:29
 17/23 anonim ***** válasza:
94%

Règen èn is úgy csináltam ahogy te kèrdező. Kiraktam az előszobába, hogy majd ha megyek...

Aztán egyszer szèpen ki is folyt belőle vmi cucc...

De volt, hogy a macska szaggatta meg, mert èrzett benne valamit.

Úgyhogy leszoktam róla, úgy csinálom ahogy a párod. Úgyhogy ebben is megvan a logika.

Hagyja kihúzva, vagy tegye ki, hogy lásd, hogy kell bele zsák, aztán ennyi. Ilyen kis kaliberű problèmákra könnyen lehet megoldást találni.

2021. okt. 18. 23:56
 18/23 anonim ***** válasza:
26%

Akkor én teszek rá még egy lapáttal!

Az én barátnőm használja a fürdőszobai kukát,pláne menstruáció idején. Mivel én egyáltalán nem használom nem annyira figyelem de miután többször feltűnt hogy zsák nélkül dobja bele az " olyan" dolgokat szóltam érte.

Erre a válasza az volt hogy ha nem lesz annyi elvarasom felé majd akkor .. kérdeztem ezért komolyan szólni kell és ettől teszed függővé mikor ez alap dolog? 34f

2021. okt. 19. 07:58
 19/23 anonim ***** válasza:
57%

Fürdőszobai kukában is van műanyag szemeteszsák. DE a véres betétet a rendes szemetesbe dobjuk, oda is becsomagolva.

Ez nem nagy elvárás. Szerintem alap.

2021. okt. 19. 09:27
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Én se raknám le a teli szemeteszsákot a padlóra... Szerintem egyszerűbb és tisztább úgy ahogy a párod csinálja. Azt írod ha ő ér haza előbb akkor rak be zsákot, szóval nem leszromságból csinálja így, hanem mert logikus.
2021. okt. 19. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!