Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tippek vagy vélemények?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tippek vagy vélemények?

Figyelt kérdés

A barátnőm 20 éves már több mint 1 éve együtt van a párjával aki 58 éves.Eléggé sokat szoktunk beszélgetni és azt mondta nagyon kiegyensúlyozott a kapcsolata, nem is lehetne ennél boldogabb,a szülei viszont eléggé nehezen fogadták el hogy eléggé nagy a korkülönbség kettejük között.Én is hasonló helyzetben vagyok viszont nem élek párkapcsolatban nagyon megtetszett egy idősebb férfi aki 50-es évei végén jár,fogalmam sincsen lehetne e belőle valami.Volt egy felesége aki meghalt és van két lánya akik nagyon szimpatikusak számomra.Fogalmam sincsen hogyan lehetne e közeledni felé vagy egyáltalán nyitott e új kapcsolatra, tisztában vagyok vele hogy nagy a korkülönbség és hogyha lenne is köztünk valami a családom és az ismerőseim hogyan fogadnák ezt.

Mit gondoltok?

2021. okt. 16. 20:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
74%

10

de azért kihasználtad, pontosabban használtad őt, a testét...

2021. okt. 16. 22:39
 12/22 anonim ***** válasza:
50%

#9: hát ha 70 év lenne az átlagéletkor. Jó, ha 35 lesz a csaj. De enélkül is 10 év múlva majd kaparászhat, hogy hoppá, nincs kivel tervezzem a jövőt, hoppá ez nem fog elvenni, hoppá nincs gyerek, stb.

A 20 éves barátnőd nem tudja mit beszél. Gyerek még. Az öreg nagy élettapasztalata vonzó neki, majd egyszer rájön, hogy csak lábtörlő számára.

De most komolyan, szerinted fogja érdekelni a te gyerekes problémáid? Pl. az egyetemi vizsgák nehézsége? Ugyan már. Más világban éltek.

2021. okt. 16. 22:41
 13/22 anonim ***** válasza:
40%

"Pl. az egyetemi vizsgák nehézsége?"

csak ha egyetemi tanár :)

akiket én említettem 24 év korkülönbséggel, ők anno az egyetemen jöttek össze.. .

2021. okt. 16. 22:44
 14/22 anonim ***** válasza:
36%
és az a csaj szintén 20 körül volt akkor... eltelt 12 év, még együtt vannak.
2021. okt. 16. 22:45
 15/22 anonim ***** válasza:
42%

Mit tud neked nyújtani egy 50+ éves?

Mert rendesen már fel sem áll neki, pl., szóval, ha du.ni akarsz, kell egy szerető. Vagy elég ciki, hogy meghal neked szex közben :D (tudom nem vicces, mert tényleg megtörténhet).

Emellett a környezetetektől ne várd, hogy elfogadjon titeket, mikor az apád is lehetne a csávó.

2021. okt. 17. 08:37
 16/22 anonim ***** válasza:
74%

Durván lepontoztátok azt, aki azt írta: betegek.

Osztom, szerintem is betegek, akik ilyenbe belemennek.

Ha 20 évnél több a korkülönbség, akkor ott defektes egyik vagy másik, de inkább mindkettő.

Ezeknek a lányoknak a szülei hol vannak ilyenkor?!

2021. okt. 18. 20:10
 17/22 anonim ***** válasza:
54%

"Ezeknek a lányoknak a szülei hol vannak ilyenkor?!"

Mégis mi a francért lenne joga beleszólni a szülőnek hogy kivel van együtt a gyereke?

2021. okt. 18. 20:36
 18/22 anonim ***** válasza:
46%

17

hát, ha a gyerekem hazaállítani egy nálamnál is idősebb ürgével, azért lenne pár kérdésem hozzá.

ha nagykorú, akkor is a szülő vagyok, akit érdekel a gyereke sorsa, és nem hagyom, h. elcsessze az életét egy öregedő perverzzel, akinek épp pipihúsra fáj a foga.

ez nem beleugatás, hanem a józan ész.

2021. okt. 18. 22:38
 19/22 anonim ***** válasza:
13%
Ez azért,több kérdés.A kiinduló pár,gyerek nélküli.A másik,az alakuló,más,mert gyerekek is vannak,akik,akár idősebbek is lehetnek,mint a partner.Így,azért aggályos.Általában pedig,a Borkai,az idén 56 éves.Nem olyan régen,még orgiát is rendezett és,ha valaki,nem borít,ma is rendezne.Én pedig 58 vagyok.Valóban,a mindennapos prütykölés,lehet,hogy gondot okozna.Ettől még olvastam aszexuális harmincasokról. Aszexuális,szerintem nincs.Impotens.Nőben,frigid.
2021. okt. 18. 23:58
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

19

nem érted?

én itt a 20 éves kiscsaj szüleire céloztam.

és a szülők szemszögéből a gyerekük az, aki leáll egy vén faxszal.

2021. okt. 19. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!