Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmet jogosan zavarhatja ha heti szinten 1-2 alkalommal feljárok a szüleimhez pár órára mikor neki programja van vagy dolgozik éppen?
Szerintem az, hogy feljarsz a szulokhoz es jo a kapcsolat veluk az teljesen jo.
Az, hogy ezen a csajod problemazik az eleg gyasz.
Az viszont, hogy nincsenek barataid, az szinten gyasz.
Párom szülei itt laknak tőlünk 2 utcára (belvárosban lakunk, egy kerületben, én találtam az albit anno mikor keresgéltünk), ő is meglátogatja őket heti 1x minimum, és mindig örülök neki. Nekem édesapám elhunyt mikor én 18 éves voltam és bánom, hogy nem töltöttem vele több időt, mindig mondom páromnak is, hogy menjen sűrűbben is akár, hívja fel őket néha telón stb.
Anyukám kb. fél óra tömegközlekedésre lakik, vele én kb. 2 hetente találkozok, de cserébe 3-4 naponta kamerázunk egy fél órát és átbeszéljük kivel mi a helyzet, vagy csak úgy felhívjuk egymást, ha történik valami.
Engem sokkal jobban zavarna ha ritkán menne és nem foglalkozna velük.
23L, 3 éves kapcsolat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!