Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit jelent szerintetek a “túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent szerintetek a “túl könnyen elérhető nő” egy többéves kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Barátaimmal beszélgettünk és a férfiak egyöntetűen azt mondták, egy működő kapcsolatban is kell néha távolodás, elérhetetlenség, bizonytalanság.

Mi hölgyek persze rákontráztuk, hogy aztán meg azzal jönnétek, hogy a visszautasítás fáj vagy hogy egy nő ne legyen töknövesztett meg játszmázós... de ezek szerint mégis ez kell?

Szerintetek?

2021. okt. 12. 13:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Én együtt élve egy kapcsolatban nem vagyok hajlandó játszmázni, távolodni-közeledni, játszani, csak hogy izgalmas legyek.

Lehet a férfiaknak erre lenne szükségük. Úgy látom, az én páromnak hálaisten nem.

2021. okt. 12. 13:29
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az egyeshez. Nyilván kell némi szabadság mindkét félnek, de semmi kedvem játszmákba kezdeni x év után, illetve utálom ha valaki szándékosan bizonytalanságban tart, akkor inkább kilépek az egészből. Nekem biztonság kell, nem hülye szórakozás.
2021. okt. 12. 13:36
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát, akinek ez kell, én azzal nem akarok kapcsolatban lenni. El nem tudom mondani, mennyire gyűlölöm azokat az embereket, akik előtt el kell játszani, hogy szarsz rájuk, mert erre indulnak be. Sok dologra hajlandó vagyok, de megerőszakolni az érzelmeimet és úgy viselkedni, ahogy nem esik jól, nem fogok senkinek. És szerencsére eddig soha nem volt rá szükség, mert mindenki annak örült a legjobban, hogy a lehető legközelebb legyünk egymáshoz.
2021. okt. 12. 13:48
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
3-asnak: én is azt hiszem, ha valaki szeret engem, akkor velem akar lenni és nem azt értékeli, ha hálaisten ritkán vagyok otthon és akkor is egy elérhetetlen jégkirálynőként lépek fel.
2021. okt. 12. 13:51
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Vannak emberek, akik elunják magukat ha jó nekik. Szükségük van folyamatos játszmákra, színészkedésre, drámára.
2021. okt. 12. 14:06
 6/13 anonim ***** válasza:
33%
A nő saját egyénisege, saját élete is maradjon meg. Ne legyen csicska. Ennyi csak. De ezt a női kérdések ffi válaszok c tanácsadó videoban is zengik.
2021. okt. 12. 14:11
 7/13 anonim ***** válasza:
96%

A játszmázás, azt színlelni hogy nem érdekel, eltávolodom - ez nem az én asztalom, nem tudnám csinálni. Szerintem a párkapcsolat alapvető eleme a bizalom, és ez a fajta játszmázás pont a másik fél becsapása, amivel a bizalom tűnik el.

De mondjuk egy hosszabb ideje tartó párkapcsolatban szex terén egy rövidebb (egy-két hetes) önmegtartóztatás, "megvonás" nagyon pozitívan tud hatni a szexuális életre meg a párkapcsolatra is, legalábbis mi ezt tapasztaltuk.

2021. okt. 12. 14:23
 8/13 anonim ***** válasza:
Szep kis barataid vannak. Most vagy hulye tanacsokat osztogatnak, vagy veluk van problema. Egyik se tul jo.
2021. okt. 12. 15:56
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
A retardált hülyegyerekeknek kell a játszma
2021. okt. 12. 16:38
 10/13 A kérdező kommentje:

A “játszmázás” a nők szájából hangzott el, hogy voltaképpen olyat kellene előadni, ami nem igaz?

A férfiak szerint inkább, hogy jó néha nem tudni, mit csinál a párja ( és nem napi 5 sms hogy mit-hol), látni hogy csinosabban kiöltözik a céges bulira, van külön ffi-nő vegyes baráti társasága stb., tehát ez szerintük inkább izgalmas mint kellemetlen.

A női vélemény egyöntetűen az volt, hogy ez vagy magától is adott( pl férfi haverok/céges rendezény stb) vagy felesleges.

Mégis ha egy idősebb, tapasztalt vérbeli nőt megkérdezel ( és nem a “régen házasok” de megszokásból, szükségből párt) sőt - innen jött az egész téma- szexuálpszichológus véleménye szerint a bizonyos fokú libikóka jó dolog. Van aki ezt gyárilag tudja: veszekedés vagy féltékenység stb. ami nyilván szintén távolít majd visszaközeledés csak az meg nyírja a kapcsolatot.

2021. okt. 13. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!