Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent szerintetek a “túl könnyen elérhető nő” egy többéves kapcsolatban?
Barátaimmal beszélgettünk és a férfiak egyöntetűen azt mondták, egy működő kapcsolatban is kell néha távolodás, elérhetetlenség, bizonytalanság.
Mi hölgyek persze rákontráztuk, hogy aztán meg azzal jönnétek, hogy a visszautasítás fáj vagy hogy egy nő ne legyen töknövesztett meg játszmázós... de ezek szerint mégis ez kell?
Szerintetek?
Én együtt élve egy kapcsolatban nem vagyok hajlandó játszmázni, távolodni-közeledni, játszani, csak hogy izgalmas legyek.
Lehet a férfiaknak erre lenne szükségük. Úgy látom, az én páromnak hálaisten nem.
A játszmázás, azt színlelni hogy nem érdekel, eltávolodom - ez nem az én asztalom, nem tudnám csinálni. Szerintem a párkapcsolat alapvető eleme a bizalom, és ez a fajta játszmázás pont a másik fél becsapása, amivel a bizalom tűnik el.
De mondjuk egy hosszabb ideje tartó párkapcsolatban szex terén egy rövidebb (egy-két hetes) önmegtartóztatás, "megvonás" nagyon pozitívan tud hatni a szexuális életre meg a párkapcsolatra is, legalábbis mi ezt tapasztaltuk.
A “játszmázás” a nők szájából hangzott el, hogy voltaképpen olyat kellene előadni, ami nem igaz?
A férfiak szerint inkább, hogy jó néha nem tudni, mit csinál a párja ( és nem napi 5 sms hogy mit-hol), látni hogy csinosabban kiöltözik a céges bulira, van külön ffi-nő vegyes baráti társasága stb., tehát ez szerintük inkább izgalmas mint kellemetlen.
A női vélemény egyöntetűen az volt, hogy ez vagy magától is adott( pl férfi haverok/céges rendezény stb) vagy felesleges.
Mégis ha egy idősebb, tapasztalt vérbeli nőt megkérdezel ( és nem a “régen házasok” de megszokásból, szükségből párt) sőt - innen jött az egész téma- szexuálpszichológus véleménye szerint a bizonyos fokú libikóka jó dolog. Van aki ezt gyárilag tudja: veszekedés vagy féltékenység stb. ami nyilván szintén távolít majd visszaközeledés csak az meg nyírja a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!