Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Egy nagyon gazdag férfi és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nagyon gazdag férfi és nagyon szegény nő kapcsolata münkődhet hosszútávon?

Figyelt kérdés

A 30 körüli férfi egy nagyon gazdag családból származik: a szülei és nagyszülei is nagyon tehetős vállakozók a rendszerváltás óta akik az élelmiszeriparral/mezőgazdaságból származik a vagyonuk. Egyszerűen milliárdosok.

A 26 éves lány egy nagyon szegény családból való: a szülei a mezőgazdaságban dolgoznak, nem diplomásak, fiatalon házasodtak, gyümölcstermesztésből élnek. Vidéki városban lévő 3 szobás társasházi lakásukat is hitel terheli. A luxushoz soha nem volt szerencséjük.

A lány 6 évvel ezelőtt megismerkedett ennek a gazdag családnak a fiával, azonnal hozzá is költözött a családi villa leválasztott részébe ahol a férfi külön lakrész található. Jelenleg alkalmazottként dolgozik egy magánbölcsődében mint dajka. A fiú megpróbálja a saját szintjükre hozni a barátnőjét: rendszeresen kap tőle drága ajándékokat és élményeket miközben mindenben gyerekként soha nem volt része (pl.Gucci táska, utazás, elegáns szálloda, szép lakás, a fiú BMWje ). A férfi lánytestvérei is hasonlóan élnek: luxusruhák, BMW/Mini autókkal járnak huszonéves koruktól, külföldi utazások, drága ékszerek.

Az utóbbi időben a fiú építtetett magának egy luxus családi házat és eljegyezte a lányt egy drága gyűrűvel. A lány szülei a fellegekben jának, közben a lány anyja járt takarítani az építkezés után a házhoz. Ez is furcsa hiszen ha milliárdos, van pénze egy takarítónőt fizetni.

Egy ekkora gazdasági, kulturális különbségből lehet münködő házasságot építeni? A fiú családja lenézi a lány családját a hátuk mögött.

Egy szakítás után a lány pedig az abszolút luxusból a valóságban találhatja magát.

2021. okt. 11. 12:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
20%

és mi közöd a kapcsolatukhoz?

törődj a magad dolgával.

2021. okt. 11. 12:55
 12/24 anonim ***** válasza:
94%

Na kb ez itt a szint. Azt se értik amit leírsz🤣.

Valamit eszik ez a pasi ezen a nőn. Csak azért mert az egyik gazdag a másik nem, még működhet. A kérdés inkább hogy mennyire tartanak össze és rosszul érzi-e magát a nő attól, hogy azt fogja érezni egész életében nem ért el semmit egymaga.

2021. okt. 11. 12:57
 13/24 anonim ***** válasza:
92%
Én láttam már unokaöcsit elmenni a nagybácsi nagyon gazdag és védelmező szárnyai alól pusztán azért mert kalitkában érezte magát. Inkább kiment Angliába megkeresni azt a pénzt amit akart.
2021. okt. 11. 13:00
 14/24 anonim ***** válasza:
70%

már ez a kérdés is mutatja, h. nem fog működni.

unokatesó kiírja, mert szúrja a szemét a csóró lány.

irigy vagy rá, vagy miért pörögsz ezen?

2021. okt. 11. 13:05
 15/24 A kérdező kommentje:

Nem tudom mit eszik rajta, egy vékony barna hosszú hajú átlag magas lány 164 centi körül lehet. Semmi olyan különlegesség nincs rajta.

A családja pedig egyszerű mint a faék, a lány se lehet magasabb színvonalon igy nem volt nehéz elkápráztatni. Guccit kapott, míg számára a Zara volt a legtrendibb üzlet.

2021. okt. 11. 13:06
 16/24 anonim ***** válasza:
89%

szóval irigy és rosszindulatú vagy, kérdező.

amit te faéknek látsz, egy pasi szemében lehet vonzó.

én is nagyon egyszerű családban nőttem fel, de diplomát szereztem, küszködtem...

ha vki így beszélne rólam és a szüleimről, mint te erről a lányról, beverném a képét.

2021. okt. 11. 13:09
 17/24 anonim ***** válasza:
90%

#15, A színvonal nem csak pénzben érthető. Úgy tűnik nem ismered a lányt csak messziről láttad eddig, ha csak ennyit tudsz elmondani róla. Talán az vonzza amit nem látsz rajta kívülről.

Amúgy én se Guccit, se Zarát nem veszek, nem mintha megtehetném. A legolcsóbb boltokban vásárolok olyat ami tetszik, mert számomra a ruha csak egy tárgy és nem a mindennapjaim értelme. 😄

2021. okt. 11. 13:14
 18/24 anonim ***** válasza:
82%

nem vagy te belezúgva az uncsitesódba?

gazadagéknál szokás így házasodni.

most szerintem simán besárgultál az irigységtől.

2021. okt. 11. 13:15
 19/24 A kérdező kommentje:
Biztosan bele vagyok zúgva, láttom itt a színvonal alacsonyabb a vártnál.. Nekünk is van pénzünk. Legalább ne a faék egyszerűségű emberekkel jönne össze és hozná őket a családban. Ezekkel mindig csak a probléma van.
2021. okt. 11. 13:21
 20/24 anonim ***** válasza:
79%
🤣 Egyre inkább csak provokáció szagú a kérdés.
2021. okt. 11. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!