Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szoktad hordani a párod ruháit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktad hordani a párod ruháit?

Figyelt kérdés

Ma délelőtt erről beszéltek egy rádió műsorban. Nekem, férfiként eszembe nem jutna felvenni a barátnőm ruháját!! Szerencsére ő sem hordja az én ruháimat. Nálatok ez hogy van?

Mivel ez egy anonim fórum, így kérlek legyél Őszinte!!!

2021. okt. 7. 15:25
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
88%
Én szoktam de utcára nem :)
2021. okt. 7. 15:25
 2/21 A kérdező kommentje:
Kérlek, kort és nemet is írj!
2021. okt. 7. 15:28
 3/21 anonim ***** válasza:
83%
Igen szoktam! Nő vagyok, alsógatya, póló, pulcsi. A nadrág leesne, ő nyilván nem hordja az enyémet, mert nem megy rá.
2021. okt. 7. 15:30
 4/21 anonim ***** válasza:
85%

Az 1es vagyok.33N

Pólókat szoktam és pulóvert hordani. Ő az enyémet nem mert én női M vagyok ő meg férfi XXL.

2021. okt. 7. 15:32
 5/21 anonim ***** válasza:
75%
Nem, rám sem jönnének. De az egyik barátnőm lenyúlta egy Hugo Boss zakómat, és rendszeresen viselte is. 180 magas, 65 kilós nő volt.
2021. okt. 7. 15:45
 6/21 anonim ***** válasza:
62%

A barátom egy pólóját már lenyúltam pizsomának,egy neki nem kellő pulóvert pedig megkaptam amolyan alternatívként,miután fentem a fogak az egyik kedvencére. Mondjuk ezeket mindig szigorúan otthonra viselem, utcára eszembe se jutna felvenni. Sajnos bennem van, hogy szeretem ezeket, mert rá az övé, ergo rá emlékezetet, és jó ebben lenni otthon, ha nincs velem.

Ő persze sosem hordja az én ruháim, én is csak otthonra veszem fel, ha totál egyedül vagyok

2021. okt. 7. 15:47
 7/21 A kérdező kommentje:

Ez indoknak eszembe sem jutott, így már megértelek!

2021. okt. 7. 15:50
 8/21 anonim ***** válasza:
88%

Előfordult már, hogy kölcsön adta a pulóverét, de nem hordom rendszeresen.

N

2021. okt. 7. 15:52
 9/21 anonim ***** válasza:
75%

Párom lenyúlta a farmeromat :D

Otthon feltűnt, hogy kiszakadt a sajátja - a többi meg a fogyása óta nem jó rá. Ezért kölcsönvette az egyik farmeromat, és az már az övé :D

Én max a pólóiból csenek, alváshoz.

22N

2021. okt. 7. 15:57
 10/21 anonim ***** válasza:
75%
Pulcsijait szoktam lenyúlni. Mert melegebb és hosszabb mint az enyémek. Utcára is hordom.
2021. okt. 7. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!