Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak fura, idegesítő szokásai a párodnak? Ha igen, mik?
- szintén rágja/tépkedi a bőrt a körme mellett, megőrülök néha tőle, főleg mikor filmezés közben csinálja. hála égnek már elég ránéznem, abbahagyja, tudja hogy mennyire zavar.
- csámcsog, ilyenkor utánozni szoktam és leesik neki :D
- ha kajálunk mindig böfög párat közben / utána, de ezzel megbékéltem, mert házon kívül nem csinálja, itthon meg én is fingok, ha épp kell, nem fogok miatta gyomorgörcsben ülni én sem.
- mióta kb. másfél éve itthonról dolgozunk mindketten, azóta a higéniára kevésbé figyel. pl ha nem megyünk ki a lakásból, hajlamos csak este fogat mosni, reggel nem. vagy csak akkor borotválkozik, ha már nagyon összevissza áll a szőr a fején. alsógatyát 2 napig is hordja.. meg ilyenek. próbálok szólni neki, de gáznak érzem sokszor, hogy nekem kell.
23L - 25F 3 éves kapcsolat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!