Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Folytonos kötekedést hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folytonos kötekedést hogy állítsam le?

Figyelt kérdés
Párom folyton kötekedik velem. Tudja hogy vannak dolgok amiket rühellek mégis vigyorogva csinálja csak azért, hogy bosszantson. Direkt mellettem a fülembe csámcsogva eszi az almát, répát,az ételt szürcsögi, nyammogja mint a kecske, meg mossa a kezét és össze vissza fröcsköli a vizet a kézeiről, ahelyett hogy megtörölné őket, roma dialektussal beszél, stb stb. És mind ezt vigyorogva, csak hogy felhúzzon. Addig táncol az idegeimen, amíg ki nem akadok és a végén folyton össze veszünk mert el borul az agyam és meggondolatlanul nem szép dolgokat vágok a fejéhez, aztán persze ő fel fújja magát és megint én vagyok a házi sárkány Hiába kérem milliószor, hogy fejezze be csak azért se teszi. Már tiszta dedó az egész.

2021. szept. 25. 17:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az ige elott is allhat kotoszokent, fent a ket tagmondatot is osszekotheti.

Nincs ertelme ezen vitatkozni, mert nincs igazad.

2021. szept. 28. 11:29
 12/12 anonim ***** válasza:

S íme láthatod, hogy mindenki letud menni dedóba nem csak a párod.

Engem is idegesítene de ha valaki csak simán belém akar kötni vagy feomutatom a középső ujam vagy ott hagyom a fenébe.

2021. okt. 1. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!