Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg gáz?

Figyelt kérdés

Lehet rossz a kategória, mert mi még nem élünk együtt a barátnőmmel, csak nálam fog aludni.

Tudni kell rólam, hogy elég problémás a hajam, szóval a reggeli rutinom része az, hogy hajat mosok, megszárítom, és tesztek rá egy minimális mennyiségű hajformázót. Ez kb 10 percet vesz igénybe maximum, de a haverok/család annyit szívatott már ezzel kapcsolatban, hogy több időt töltök a hajammal, mint egy lány, hogy már tényleg gáznak érzem.

Lányok! Szerintetek is kínos lenne, ha reggeli ébredés után a készülődés közben ezt végigcsinálom?

2021. szept. 22. 21:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Ennyit nem tud rólad a barátnőd? (Hogy ez a rutinod része.) Érdekes.
2021. szept. 22. 21:40
 2/13 A kérdező kommentje:
Ő inkább ilyen barátnő-féle. Még ismerkedünk :D
2021. szept. 22. 21:44
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
Meglepődnék, ami miatt lehet, hogy felkacagnék, de amúgy semmi kínos nem lenne benne. Én örülnék, ha igényes vagy a hajadra, és nem hagyod, hogy egy zsíros, igénytelen góc legyen belőle.
2021. szept. 22. 21:49
 4/13 anonim ***** válasza:
12%

#1 vagyok.

Akkor esetleg vicces szituációban állítanám be. "Na idefigyelj, ilyen velem együtt élni reggelenként. Kimegyünk szépen a fürdbőbe, és az első lépés, stb, stb..." Nekem kifezetten tetszene, és közelebb is érezném magam az esetleges jövendőbelimhez:D

20/L

2021. szept. 22. 22:00
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem gáz. Az én párom is minden reggel megmossa a haját. Amikor már formázható, mert egyébként sűrűn vágatja, akkor van, hogx ő is "belövi".

Semmi gond nincs ezzel,említésre sem méltó.

2021. szept. 22. 22:11
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem lesz gond vele, addig törődj a hajaddal amíg van. :)
2021. szept. 22. 22:16
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Erdekes csaladod/haverjaid vannak, ha amiatt szivatnak, mert foglalkozol a kulsoddel. 🙃
2021. szept. 22. 22:31
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha a kapcsolatotok többi része rendben van ott aligha lesz ez szakító, vagy kiábrándító ok nyugi. Mindenkinek megvannak a ma rigolyái, nünükéi a tiéd ez - ez legyen a legrosszabb szokásod :) Ettől ha még a csaj nálad alszik legyen elég kaja a hűtőben és hajmosás előtt lepd meg egy reggelivel.
2021. szept. 22. 23:25
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Tehát valakinek furcsa, hogy egy normális férfi igényes. :S Az az ez szerintem még a totális alap, semmi extra. Jó lenne, ha itthon már eltűnne az a felfogás, hogy a férfinak csak egy fokkal kell szebbnek lennie az ördögnél.
2021. szept. 22. 23:28
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarana, ha a párom igenis foglalkozik magával reggelente. 24/N
2021. szept. 23. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!