Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Más is ezt látja a környezetéb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is ezt látja a környezetében, hogy pár hónap ismerkedés után összeköltöznek a párok?

Figyelt kérdés
Itt most elsősorban a dolgozó felnőtt emberekre gondolok. Több ilyen ismerősöm is van, valaki sorozatosan ezt csinálja a kapcsolataiban. De anyukám is a válás után 2 hónap randizgatást követően költözött oda az új párjához. Miért költöznek össze ilyen hamar a párok? Nekem teljesen egyértelmű, hogy akkor még nem ismerem annyira a másikat, hogy ez egyáltalán szóba kerüljön. Én azt látom, hogy ezek a kapcsolatok alapvetően nem működnek, ennek szerintem biztos van köze ahhoz, hogy nem ismerték meg egymást rendesen összebútorozás előtt.

2021. szept. 11. 19:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%

Ez kb ugyanaz a fogyatékos szemlélet, mint mikor valaki azért nem beszélget sokat a másikkal, nehogy elfogyjanak a témák. 😂

Bmeg, ha valami működik, az működni fog akkor is, ha a második héttől kb egy háztartásban éltek. Ha nem, akkor szűzlánykodhattok éveken át ezzel a különélősdivel, ugyanolyan szar marad.

Az idő az összeköltözés előtt ahhoz kell, hogy a felek bízzanak annyira egymásban, hogy egymás otthonába engedik a másikat tartósan, semmi máshoz. Akinek ez az átállás nem egy nagy dolog, annál hamarabb megtörténik.

2021. szept. 11. 22:03
 12/15 anonim ***** válasza:
19%
Ez semmi, ismerős csajt 2 hónap után felcsinálták.😅
2021. szept. 11. 22:54
 13/15 anonim ***** válasza:
74%

A lakva ismerni meg egymást kitétel az csak részben igaz, mert a rózsaszín köd nagyon el tudja vakítani az embert... Exemmel két hét után költöztünk össze, de csak 10 év után jöttem rá, hogy mennyire melléfogtam vele. Pedig jelek már voltak az első pillanattól, csak elvakított a szerelem.

Most már, mivel nem siettet semmi és senki, házasság, gyerek már pipa, én már nem feltétlenül tervezek összeköltözést a mostani párommal, vagy legalábbis szeretném a végtelenségig húzni a randizós időszakot, mert ez a legjobb.

2021. szept. 12. 01:32
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi egyetem mellett költöztünk össze pár hónap után, most vagyunk együtt 6 éve. Most őszintén, mire várni? A másikat lakva lehet igazán megismerni. Attól nem ismered meg jobban, hogy évekig randiztok. Pár óráig mindenki tudja a legjobb formáját hozni, de együtt lakva derülnek ki a lényeges dolgok.

Az összeköltözés nem házasság, bármikor szét lehet cuccolni. Nekem inkább az a fura, mikor felnőtt emberek évekig csak randizgtanak. Annak úgy mi értelme? Nem is célravezető még nem is praktikus.

2021. szept. 12. 11:36
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Mert ez a normális.

Exemmel egyévig itt-ott laktunk, és összeköltözés után nyolc hónappal már azt néztem, hová tudnék elhúzni tőle...

Párommal lényegében alig egy hónap után cuccoltunk össze és 4,5 éve így élünk.

Semmi értelme nincsen évekig húzni ezt, mikor úgyis lakva ismered meg a másikat. Akkor meg jobb előbb rájönni, hogy tök nem illetek össze, mint éveket kidobni az életedből a semmiért.

2021. szept. 13. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!