Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan vennétek ajándékot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vennétek ajándékot?

Figyelt kérdés

A párommal összeköltöztük,de én még 1 évig tanulok. Nem szeretné, hogy dolgozzak, ezért kizárólag az ő keresetéből élünk. Nem sokára itt a születésnapja és a névnapja és megszeretném ajándékozni, de nyilván nem a saját pénzéből. Az nagyon gáz lenne. A szüleim semmiféle támogatást nem adnak, így ez is kilőve.

(ne kövezzetek meg, hogy ne tartassam el magam stb, ez alaposan megfontolt legjobb döntés volt)

2021. szept. 1. 15:02
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
És ha nem veszel, hanem készítesz neki valamit?
2021. szept. 1. 15:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogsz tudni venni, ezt ő is tudja, hogy nincs bevételed. Lepd meg ünnepi vacsival, vegyél mellé egy üveg bort.
2021. szept. 1. 15:08
 3/7 anonim ***** válasza:
4%

[link]

[link]

NEM VICC!

2021. szept. 1. 15:19
 4/7 anonim ***** válasza:
81%

készíts neki valamit; akár egy A4-es papírra írjál neki valami szép szösszenetet, vagy süssél valamit, vagy csinálj neki egy egész napos relaxációs programot (megfürdeted, megmasszírozod, stb.)

Egyébként magaddal cseszel ki, hogy nem dolgozol. A munkapiacon friss diplomásként nagyon sokat számít a munkatapasztalat. Majd rájössz...

2021. szept. 1. 15:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Általában nem én szoktam lenni az, aki az ilyen kézzel készített "jaj, de szeretlek" fecnis befőttesüveges idézetgyűjteményt (amikor ilyen kis cetlikre felírsz mindenféle szerelmes idézetet vagy csak sima bókokat, és ráírod a befőttesüvegre, hogy 1 nap 1 cetli) meg a "szeretetkuponkönyvet" (kuponok, amiket be lehet váltani masszázsra, +1 mosogatásra stb.) ajánlgatja, de ebben az esetben az a legjobb megoldás, ha csak nem akarsz lopni :D. Vagy még annyit, hogy vállalj ilyen időszakos diákmunkát - pl. amikor ilyen egyalkalmas pszichológiai tesztekre kell menni.
2021. szept. 1. 15:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nincs semmi pénzed? Akkor sehogy nem fogsz tudni neki ajándékot venni, marad a saját készítésű. Torta, kedvenc étele, ha jó a kézügyességed, akkor egy csomó tárgyi ajándékot is tudsz neki adni. Ő is pontosan tudja, hogy nincs pénzed, biztos nem fogja elvárni, hogy vegyél neki valamit.

Amúgy szerintem se jó, hogy ennyire nincs semmi saját pénzed. Azt megértem, hogy a tanulásra akarsz koncentrálni és mellé nem fér be a munka, ezzel én is pont így voltam. Viszont minden nyáron dolgoztam 2 hónapot és évközben kaptam ösztöndíjat (hiszen ha már azért nem dolgozol, hogy legyen elég idő a tanulásra, akkor legyen jó a tanuémányi átlag) meg néha rokonoktól ünnepre ajándék helyett pénzt kaptam. Így nem egy vagyon persze, de mindig volt pénzem amire kellett. Ha lakbért, rezsit meg a kaját nem is te fizeted, de legalább a saját dolgaidat jó, ha te meg tudod venni magadnak. Meg ilyenkor az ajándékot.

2021. szept. 1. 19:01
 7/7 anonim ***** válasza:

3. vagyok. Férfi.

Nyugodtan pontozzatok le, de az extra szex a legjobb ajándék, amit egy nő adhat.

2021. szept. 1. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!