Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell tennem ha a párom rendszeresen nem húzza le nálunk a vécét?
Ezen kívül minden rendben lenne vele. Tetszünk egymásnak, szeretjük egymást és ezt leszámítva mindenben segítőkész és udvarias. De már nem először fordul elő hogy direkt bennehagyja nálunk a nagy és kisdolgot a vécében. Volt hogy vitát csináltam belőle erre ilyet szólt hogy bele kéne nyomni a fejemet. Szex terén is furcsa, ürítkezéssel kapcsolatos fétisei vannak amikkel én nem tudok mit kezdeni. 3éve vagyunk együtt és félek hogy ez csak rosszabb lesz. Ugyanakkor ezt leszámítva meg minden oké.
Mi a megoldás?
Mit mond miért nem húzza le?
Nekem a kakis/pisis szex nem bejövős, szóval ha a párom ilyet akarna, akkor velem nem élhetné ki. Te tudd ebban benne vagy e.
XD
Miajoisten verese ez? Egy ilyennel 3 eve egyutt vagy? :))) Hat nem tudom o a rosszabb vagy te :)))
Milyen népszerű lett ez a téma mostanában. hmmm... Van valaki aki állandóan olyan válaszokat ír a neki nem tetsző női válaszokra hogy "bele kéne nyomni a fejeteket a vécébe". Szerencsére mindig törölték.
Amúgy nem tudom elképzelni hogy nekem ezt mondja a pasim és az lenne a problémám amiről kérdést kiírok hogy nem húzza le a vécét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!