Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen egy kapcsolat 10-15 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy kapcsolat 10-15 év korkülönbséggel?

Figyelt kérdés

Akik éltek/élnek olyan kapcsolatban ahol a férfi idősebb volt 10-15 évvel vagy többel, nektek milyen volt a kapcsolat?

Milyen volt a szex, összebújás volt-e, utazások, közös programok, közös tervek, mit szerettél a kapcsolatban/benne a legjobban, mi volt ami nem tetszett, vagy bármi ami mondjuk más mint egy olyan kapcsolatnál ahol mondjuk 1-2 év a korkülönbség.

2021. aug. 27. 17:18
 1/5 anonim ***** válasza:
87%

Izgalmas.

Én voltam az idősebb és sokkal. Mindig én bírtam jobban az aktív dolgokat és a szexet is:)

2021. aug. 27. 17:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Tökéletes a kapcsolatunk, a férjem az idősebb,11évvel. Én a húszas, ő a 30-as évei közepén járunk.

Én fiatalon akartam mindig is házasodni és gyereket vállalni, és alapból a személyiségem sosem volt valami bulizós.

Így számomra tökéletesen megfelel hogy ő már tapasztaltabb és ennek megfelelően nyugodt típus.

2021. aug. 27. 17:37
 3/5 anonim ***** válasza:
60%
Azért nem mindegy, hogy 35 a nő és 50 a férfi, vagy 25 a nő és mondjuk 35 a férfi.
2021. aug. 27. 17:52
 4/5 anonim ***** válasza:
73%
3. Miért nem? 25 és 35 éves az két felnőtt ember. Nevetségesek ezek az utóbbi évtizedek, hogy egyrészt a szülők sem nevelik fel normálisan úgy a gyerekeiket, hogy azok 18-20 évesen felnőttek legyenek már fejben (ahogy voltak ők maguk is pl egy generációval korábban), másrészt amelyik fiatal mégis normális nevelést kapott és/vagy normális felnőtt gondolkodású már huszonéves korára, az is gyerekként van kezelve. Csak mert valaki maga még egy éretlen kisgyerek volt fejben 25 évesen (nem rád gondolok), ne gondolja már, hogy mindenki más is az.
2021. aug. 27. 18:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Tökéletes, legalábbis nálunk. 12-vel idősebb. Bulizni együtt járunk, mivel teljesen egyforma az ízlésünk. Ő tioikusan az a védelmező férfi jellemben, külsőleg is. Az ágyban minden szuper, sosem volt még olyan partnerem aki ennyire tudja mi kell nekem. Már az első csókunk után tudtam, hogy ő kell!

Közösek a terveink is. :)

Még a kedvenc kutyafajtánk is egyezik. :D

Olyan, mintha direkt nekem írta volna őt a sors. :D

2021. szept. 3. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!