Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is elfogadhatatlan ez a viselkedés, vagy csak én reagálom túl?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel együtt lakunk lakásban, én most heti 5 nap dolgozom, ő pedig úgy 2-3 napot max. Mondtam neki, hogy legyen szíves elmosogatni legalább egy részét a dolgoknak, mert már vagy zsinórban 3-4-szer én mosogattam. A mosogatást nem csinálta meg, a szekrényben rendezgette a cuccokat meg vett természetes tisztítószereket, meg stb. De azt se fejezte be rendesen. Én közben porszívóztam, kiteregettem stb. Mosni nem moshatok, mert nem enged oda, mert a saját módszerével mos. Felmosással ugyanez a helyzet. Nem voltam viszont hajlandó elmosogatni továbbra sem, mert erre kértem és folyton ígérgette, hogy majd elfog. Már vagy 4 nap telt el, és még mindig semmi.Kérdeztem, hogy ez mégis miért van ez, és mindig azt mondja hogy most éppen más házimunkát csinál. Nem értem, hogy akkor miért nem kér, hogy segítsek be még többet, vagy valami. Kezd elegem lenni ebből az egészből, én nem akarok mocsokban élni. Egyre jobban elmegy a kedvem a takarítástól, mivel folyton nekem kell a mosogatást csinálnom.2021. aug. 14. 20:27
11/12 anonim válasza:
legegyszerűbb dolog amin nem lehet vitatkozni, mindenki mosogassa el azt amiből evett vagy ívott !
12/12 anonim válasza:
Nem cseléd,haem a párod.
Te is nyugodtan elmosogathatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!