Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Vab itt olyan férfi vagy nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vab itt olyan férfi vagy nő, akit a párja soha de soha nem szólít a hivatalos keresztnevén, és ezért ha egyszer a kereszteneveden szólítana meg téged, baromira furcsa lenne?

Figyelt kérdés
2021. aug. 6. 17:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

A férjemet nem szólítom a rendes nevén, egy teljesen más név becenevén hívom, mint ahogy mindenki más. Sokan meg is lepődnek, ha kiderül hogy nem is az az igazi neve, amire gondolnak.

Az exemet soha nem szólítottam a nevén, mindig beveneveket találtam ki, valahogy annyira nem illett rá a neve, a beceneve meg megegyezett a tesóméval, így úgy sem szólítottam gyakran, furcsa lett volna. Néha sérelmezte is.

2021. aug. 7. 00:58
 12/12 anonim ***** válasza:

Csak mások előtt nevez a nevemen, nekem soha nem mondja,most

hogy így belegondoltam..Ez fura! Mondjuk én is a becenevein

nevezem végülis... :-)

2021. aug. 9. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!