Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vab itt olyan férfi vagy nő, akit a párja soha de soha nem szólít a hivatalos keresztnevén, és ezért ha egyszer a kereszteneveden szólítana meg téged, baromira furcsa lenne?
Engem a férjem csak mások előtt szólít a keresztnevemen, egyébként sosem.
Szóval nagyon furcsa lenne, már-már gyanakodnék, ha így tenne. :)
Szerencsére nem szokott a hivatalos keresztnevemen szólítani, de azt utálom is, viszont a becenevemen rendszeresen.
Én nem szoktam őt a keresztnevén szólítani. Nagyon nem tetszik a neve és nincs beceneve, így ha csak nem nagyon indokolt, nem szoktam kimondani.
Engem mindig becenéven szolitanak. Ami olyan kis cuki név így, vagy másik verzioja sima rovidítésnek is betudhato.
Egyetlen barátom hívott csak a teljes keresztnevemen (amugy szép név), és így az ő haverjai tesoi is.
Én külön megtisztelőnek éreztem és nagyon jól esett hogy az első ember aki nem "degradál le".
Igen, engem is becéz cuki néven (nem a nevemből lett képezve), és kettesben sosem mondja ki az igazi nevem. Mások előtt is nagyon ritkán, vagy nem emlékszem.
Nem utálom a nevem, néha szólíthatna úgy is. Igaz, becézni nem lehet sehogy értelmesen a keresztnevem, az összes becenév irritál, főleg a rokonoktól, akik imádják őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!