Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok! Titeket zavarna, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket zavarna, ha a pasitok egyedul hagyni mikor betegeskedtek?

Figyelt kérdés

Tegnap faztam meg, nem veszes, tulelem. A parommal egyutt elunk tobb mint fel eve, az elmult heten tobbet van a haverjaival mint az elmult 1 evben osszesen. Ha magambol indulok ki, ellenkezo esetben biztosan nem mennek at a haverjaimhoz PlayStationozni, ha Ő beteg lenne vagy megfazna. Nem fogom szovatenni, vagy veszekedni emiatt. Arra vagyok kivancsi, hogy en vagyok a furcsa amiert prioritast elvezne a beteg baratom a haverokkal szemben, vagy csak nem vagyok neki annyira fontos, hogy erezze azt hogy torodesre vagyom amikor nem vagyok jol? (Ha ezt szova teszem vagy tole kerdezem meg, akkor abbol van altalaban veszekedes, pedig normalis hangnemben szoktam kerdezni.)

25/L

2021. aug. 5. 18:59
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Megkerdezte, hogy para e ha atmegy. Mert emiatt az emlitett maganyossag miatt neha tulreagaltam regebben ezeket. De mar nem, vagyis igyekszem nem. Ezek nem teljesen tudatosak nalam, nem en dontok rola, hogy most ez vagy az rosszul fog esni.

Most kicsit butan is erzem magam, egyaltalan nem gondolom ezt nagy problemanak, inkabb megkerdojelezodik bennem, hogy ez rendben van e igy es h forditott esetben en mit tennek. Mert tudom, hogy en maradnek es apolgatnam. De nem akarom magamat ismetelgetni.

2021. aug. 5. 19:54
 12/21 anonim ***** válasza:
54%
Sztem menj el psichologushoz. Valami lelkileg nem okes. Nem rosszbol mondom csak erzek valamit az irasod alapja
2021. aug. 5. 20:05
 13/21 A kérdező kommentje:

:D

Jartam egy evig, nem erzed rosszul. A koltozes miatt maradt felbe. Sajnos eleg labilis a csaladi multam/kotelekeim. (Es akkor szepen fogalmaztam) De dolgozom rajta es tudatosan probalom kezelni. A parom is tudja, nem titkolom elole.

Sajnos a gyerekkori “csaladmodell” nem letezett szamomra, szerintem valahonnan innen alakulhat ki bennem ez az erzes is, hogy egyaltalan megfogalmazodik ilyen, amit feltettem ide kerdesnek is. Meg a felelmet nem sikerult lekuzdeni azzal kapcsolatban, hogy spontan elhagyjak az embert…

2021. aug. 5. 20:16
 14/21 anonim ***** válasza:
84%
Nézd, megkérdezte tőled, hogy para-e. Legközelebb nyugodtan mondhatod, hogy Drágám, jobban érezném magam, ha itthon maradnál velem, néznénk valamit, stb. Ebben semmi, de semmi gáz dolog nincs, lehetnek igényeid. Ha megmondod, legközelebb valószínűleg tudni fogja, hogy te így jobban érzed magad. Nyilván kell egy egészséges határt húzni, szóval ne olyankor mondd, amikor mondjuk 1 éve megvett koncertjegye van, vagy most utazik ide egy hétre egy külföldi barátja, és nem vagy nagyon beteg, de egy szimpla játéknak a haverokkal halaszthatónak kell lennie. És tényleg fontos, hogy ne hiszti, patália legyen, hanem egy normális kérés.
2021. aug. 5. 20:42
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon egyéni. Ha nagyon magas lázad lenne ami nem megy le, vagy bármi olyasmi ami több gondoskodást igényel, ápolni kell, nem lehetne egyedül hagyni, akkor érthető lenne.

De amúgy ha csak egy sima kis nátha, torokfájás, rossz közérzet, mittudomén mi van, akkor szerintem menjen csak. Igazából nem tud veled mit kezdeni, beveszed a fájdalomcsillapítót, teát iszol, pihensz de ennyi, nem tud rajtad segíteni. Akkor minek szobrozzon ott?

Én speciel ilyenkor nyűgösebb is vagyok, nem igazán viselem el az embereket magam körül ha beteg vagyok (mondjuk szinte sose vagyok beteg de mindegy), tehát én lehet örülnék is neki.

Főleg ha meg is kérdezte, akkor azt gondolom nem is volt udvariatlan.

De ezt nektek kell lekommunikálni, hogy kinek mire van igénye és konszenzusra jutni.

2021. aug. 5. 20:43
 16/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Igyekszem majd ezt kikommunikálni. Segített már az is, hogy leírtam és független véleményekkel reagáltatok rá, tisztábban látom.

Van még mit tanulnom.

2021. aug. 5. 20:45
 17/21 anonim ***** válasza:
17%

"Megfáztál" :)

Mondjuk senki nem szereti a karantént.

2021. aug. 5. 21:13
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a lényeg a zárójelben van. Nem az a baj vele, hogy elmegy haverozni, amikor náthás vagy.
2021. aug. 5. 22:35
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan, egy megfázás, nátha még nem olyan betegség, hogy törődést igényelne. Betennék egy filmet, majd megpróbálnék hamar elaludni.

Az más kategória, ha valami olyan betegség, hogy egy vízért alig tudsz kimenni. Akkor rosszul esne, ha egyedül hagyna.

2021. aug. 6. 08:48
 20/21 anonim ***** válasza:
56%
Megfáztál, mit vársz tőle, törölgesse az orrodat? Elvileg felnőtt nő vagy, de mint egy ovis, úgy viselkedsz.
2021. aug. 6. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!