Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Együttélés. Hogyan kezelitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együttélés. Hogyan kezelitek a problémákat?

Figyelt kérdés

Most fogunk osszekoltozni a baratommal. Ti hogyan oldjatok meg a feszült helyzeteket ? Itt már nincs az az opció hogy fogom és “hazamegyek” ha haragszok ra.

20/l

2021. aug. 4. 23:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Hàt, nem egy idegennel kell összecuccolni akit alig ismersz, és akkor nem lesznek ilyen problémák. Mi 1 éve voltunk együtt, mikor összeköltöztünk, és nem volt semmi gond az együttélést illetően. Tudtam róla mindent amit kellett, és ő is rólam. 10 éve élünk együtt és nincsen feszültség, nem egy mexikói szappanoperában élünk. Egyikünk se lusta se igênytelen, dolgozni járunk, ő bevásárol, intézi a postát, netes rendelések szemêlyes átvételét, én főzök mindkettőnkre, a többi házimunka közös, rendet tartunk magunk körül. Sose volt olyan, hogy na most aztán ' hazamegyek'.

Ha van gond azt 2 felnőtt értelmes ember egyébként sem így kezeli.

Mi a konkrét problémád?

2021. aug. 6. 17:07
 12/26 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Nagyon koszi a valaszokat😊 Sajnos mi nem tudunk ilyen jol konfliktusokat kezelni… nagyon össze tudunk veszni, ilyenkor egyikonk fogja és otthagyja a másikat a pi***ba. Felek hogy ilyen esetben pl mit fogunk majd csinálni. Aa sok felelmem az, hogy mindig ott lesz velem. Ti ezt hogyan kezelitek? Hogyan tudtok mindenben megfelelni a párotoknak ha ő kozben mindig ott van veletek? Hogyan tudtok mindig tökéletesek lenni, frissen készített sminkkel,hajjal stb?.. felek hogy nem leszek elég jo
2021. aug. 6. 17:56
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az ember legyen önmaga egy kapcsolatban. Minden emberi dologgal együtt. Az alakoskodásnak semmi értelme. Úgyis ki fog bukni minden.

Itthon nincs rajtam smink ( amúgy se sok), nem is nagyestélyiben vagyok, hanem kényelmesen. Nyáron sportmelltartó+ boxer, ha hidegebb van leggings + valami szűkebb felső ami itthonra jó, de utcára már túl használt. Télen kênyelmes, de az alakomra való mackónadrág, vagy szabadidő nadrág ( nem tudom a pontos nevét), póló, hosszúujjú kockás ing vagy kardigán, mamusz.

Ő férfiként nyáron boxerben van itthon, télen mackónadrág, póló. Meztelenül alszunk mindketten.

Én lábat, hónaljat az igényeim szerint szőrtelenítek , ha kedvem van, meg ahogy épp jól érzem magam. Mást nem. Nem görcsölök ezen, őt meg nem zavarja, mivel természetes az emberen a szőr:)

Természetesen alap a napi fürdés, hajmosás, dezodor, fogmosás, ilyesmik.

Egyikünk se tökéletes, de ez így tökéletes.:) Egy jó kapcsolatban nincs szükség arra, hogy mindig tiptop legyél, és nem is életszerű. Ha szeretitek egymást ezen nem kell görcsölni, ha meg kell, akkor az nem egy jó kapcsolat.

2021. aug. 6. 18:39
 14/26 A kérdező kommentje:

Koszi😊

Hat én pl nem mernek szoros lenni előtte😞

2021. aug. 6. 19:06
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Erről beszélek. Görcsölsz. ' nem mersz'. Ez semmi jót nem jelez.:(
2021. aug. 6. 19:35
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell akarni megfelelni

Légy önmagad

0/24 nem lehet senki tökéletes

2021. aug. 6. 20:11
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy megérettél az együttélésre, ha ilyeneken görcsölsz. A férfi, akivel együtt élsz látni fog a legjobb és a legrosszabb napjaidon is. Sminkkel, vagy anélkül, szőrrel, vagy anélkül, betegen, vagy egészségesen, érzelmileg toppon, vagy lepattantan, elfogadjuk egymást. Egy felnőtt kapcsolat erről szól.

Vitatkozni pedig meg kell tanulni inteligensen. Beszéljétek meg a határokat. Ha érzed, hogy elfajulnak a dolgok, a vita már nem konstruktív, csak vagdalózó, akkor le kell állni tudatosan. Te jobbra az egyik szobába, a másik fél balra a másikba. Majd ha lehiggadtatok, akkor lehet keresni a kompromisszumot, vagy a megoldást. Nálunk ez elég jól megy már, így nem bántjuk egymást felesleges sárdobálással. Megjegyzem tanulható hozzáállás ez...

2021. aug. 8. 08:29
 18/26 anonim ***** válasza:
Kommunikáció és kompromisszum. Ha látod, hogy nem juttok dűlőre akkor egyikőtöknek le kell nyelnie a mérget és meg kell próbálni lenyugodni. Idővel amúgy is összecsiszolódtok
2021. aug. 9. 06:57
 19/26 A kérdező kommentje:
17: Ha tehetném, nem biztos hogy együtt elnek vele. Leginkabb teljesen egyedül szeretnek élni, csak ezt most sajnos nem tehetem meg anyagilag 😊
2021. aug. 9. 07:43
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez aztán a szép kezdet...
2021. aug. 9. 08:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!