Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jogos ez a két kérés a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos ez a két kérés a nő részéről gyerekvállalás előtt?

Figyelt kérdés

Két dolgot szeretnék nagyon a majdani gyerekem apjától:

Az első: A szüleim számíthassanak rá úgy, mint az ő saját szülei.

Az okok: Baba mellől nehéz ugrálni. A szüleim nagyon vidéken élnek, ahol nincs munka. Messze leszek tőlük, bárhova sodor az élet. Babával nehéz a több órás autózás, főleg, ha nincs segítség. Szeretném, ha a majdani párom zokszó nélkül átvenné a gyermekgondozást, vagy ha ezt nem látja jónak, akkor helyettem látogatná és segítené a szüleimet. Nagyon sokat köszönhetek nekik. Nem tudnék élni azzal a tudattal hogy cserben hagyom őket és bántana nagyon, ha a párom semmibe veszi őket.

Második: közös kassza.

okok: jelenleg jó munkám van, de ez örökre ugrik amint baba lesz. Ide nem vesznek vissza az tuti, mert ezt a munkát nem lehet család mellett jól csinálni. Gyerek mellett csak nagyon alacsony fizetéssel kaphatok új munkát, de nem szeretném emiatt kevesebbnek érezni magam. Nem szeretném megélni azt hogy kérnem kell a konyhapénzt és kihagynak az anyagi döntésekből, mint egy gyereket. Szeretnék teljes értékű felnőtt maradni a családban.

2021. júl. 28. 23:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
76%
Az igazság az, hogy bármit mondhat, amit hallani akarsz. És mi van, ha pár év múlva nem teljesíti? Nem tehetsz semmit.
2021. júl. 29. 03:34
 12/20 anonim ***** válasza:
Jogos. Csak épp időt kell befektetned abba, hogy megtaláld a megfelelő pasast hozzá. Az ismerkedést ne kapkodd el! Sok sikert a párkeresésben.
2021. júl. 29. 07:00
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan férfival találkozol, aki hozzád lesz való, akkor ezek a kérdések fel sem merülnek. Ettől függetlenül nehéz lesz a szüleidet segíteni, ha messze laksz tőlük.
2021. júl. 29. 08:30
 14/20 anonim ***** válasza:
42%

4# Képzeld, több gyereket szültem és nem lett anyagi csőd miatta. Sőt, nem kell otthon mereszteni a segged, el is lehet menni mellettük dolgozni. A gyed sem rossz penz, persze ha becsületes munkád van.

Ezt az orbitális baromságot pedig te irtad: Gyerek mellett csak nagyon alacsony fizetéssel kaphatok új munkát.

Talán képezni kéne magad, de te már most azt tervezed, hogy hogyan fognak eltartani. Nők szégyene.

2021. júl. 29. 10:25
 15/20 anonim ***** válasza:
84%

14-es, pont hogy az igazán jól fizető, magas végzettséget igénylő munkákból nagyon könnyű kiesni. Ha a fizetésedhez hasonlítod, GYED maximalizált összege nem hogy nem rossz pénz, hanem a töredéke a korábbi jövedelmednek.

Általános orvosi és gyógyszerészi végzettséggel, gyógyszertudományok PhD-vel nem tartom magam alul képzettnek, de a lányom születése után feleannyit kerestem, mint előtte, mert nem tudtam rendszeresen kijárni a külföldi laborokba és leányvállalatokhoz. Közel 15 évembe telt visszadolgozni magam arra a szintre, ahol akkor tartottam volna, ha nem szülök.

Soha nem tartattam el magam, de nem tudtam nem észrevenni, hogy a szülés és a gyerek hogyan hatott a karrieremre és a jövedelmemre.

2021. júl. 29. 11:06
 16/20 A kérdező kommentje:
A közelebb költözés szerencsére bennük is megfordult. Lehet hogy ez lesz a hosszútávú megoldás.
2021. júl. 29. 16:35
 17/20 anonim ***** válasza:
84%

Nem, a párod nem fog ugyanúgy gondoskodni a szüleidről, mert nem az ő szülei. Nem is értem ezt, miért menne egyedül a szüleidhez, míg te otthon vagy a gyerekkel? Meg miért mennél te egyedül? Miért nen családként látogatnatok őket? Amúgy mit kell segíteni, idősek és betegek?

A férjem baráti körében van egy ilyen nő, 2 gyerekük van, de anyuci így, anyuci úgy, állandóan anyucihoz kellett alkalmazkodni meg anyucinak bevásárolni meg pénzt adni neki cigire mert kevés a nyugdíj, meg hordani nyaralni, még egy sétát se lehetett anélkül megoldani, hogy ne az legyen a központi kérdés, hogy anyuci tud-e jönni. A fickónak elege lett 10 év után és lekorlátozta az anyucizást, azóta csak szenvedés az a házasság. Nehéz ügy.

2021. júl. 30. 07:34
 18/20 anonim ***** válasza:
51%
Ha nincs annyi pénzed, hogy félre tudj tenni a babázòs időszakra, akkor nem kell gyerek.Soha ne függj anyagilag senkitől.
2021. aug. 3. 07:27
 19/20 anonim ***** válasza:
Azért nehogy már, hogy a nő takarékoskodjon azért, mert szül, és az ő gondja legyen az egész.
2021. aug. 3. 10:35
 20/20 anonim ***** válasza:
52%
Ne az egész, de a pasié se legyen az egész anyagi teher.A másik, hogy nem jó függeni valakitől anyagilag.
2021. aug. 3. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!