Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Más is van aki úgy gondolja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van aki úgy gondolja sosem fog együtt lakni senkivel?

Figyelt kérdés

Nekem már van saját lakásom de nincs barátnőm (soha nem is volt) akivel együtt élhetnék.

Béna vagyok és nem tudok ismerkedni. Nincs jó kommunikációs készségem.

Mindenkinek olyan természetes jön hogy előbb utóbb együtt él valakivel. Nekem lenne lakásom de nincs kivel összeköltöznöm.

24F

2021. júl. 28. 18:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Én komolyan elgondolkoztam mostanában ezen.

Szülőkkel éltem, aztán kollégiumban, aztán lakótársakkal albérletekben (többen voltunk mindig), aztán exemmel, aztán egyedül.

Reggelig tudnám sorolni, mennyi előnye van az egyedül élésnek. Hátránya pedig csak az anyagiak. De még úgy is sokkal nyugodtabb és boldogabb vagyok, hogy volt, hogy pl. barátokkal laktam együtt... Akkor is volt konfliktus, voltak apróságok, amik zavartak minket a másik szokásaiban, napi rutinjában.

Elég rugalmatlan vagyok, szóval én most nagyon élvezem az egyedüllétet, és komolyan gondolkozom azon, megéri-e egyáltalán valaha újra ismerkedni, hiszen a legtöbben össze akarnak költözni a párjukkal, de nem ad annyit egy kapcsolat, hogy megérje kompromisszumokat kötni miatta nap, mint nap.

2021. aug. 5. 04:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!