Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért érzem ezt a párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem ezt a párommal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok. Mindig sokat voltam itthon, most viszont lett párom és ugye elég rohanósak lettek a hétköznapjaim. Ha volna egy kis szabadidőm, amit magamra szánhatnék, egyből rohanni kell, mert hogy legyünk együtt is. Őszintén szólva, itthon érzem magam a legjobban, és ha ott is vagyok pár napot, már rosszul vagyok a saját ágyamért, lakásunkért.

Változik ez majd, vagy miért van ez?

2021. júl. 23. 11:40
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Akkor nem szívesen vagy vele. Aki szerelmes, az szívesen van a párjával amennyit csak lehet.
2021. júl. 23. 11:42
 2/10 A kérdező kommentje:
Aludni se tudok vele rendesen, mert annyira hozzá szoktam az egyedül alváshoz, hogy még a másik szuszogása is zavar. Ráadásul ő horkol is, amitől falra mászok. (Nem kérek ilyet, hogy éjszaka aludni kell, nem hallgatózni, mert ezt még a süket is hallaná..)
2021. júl. 23. 11:43
 3/10 A kérdező kommentje:
#1-es. Szeretem Őt, csak nehezen megy ez az átállás.
2021. júl. 23. 11:44
 4/10 anonim ***** válasza:
88%

Ez teljesen normális dolog, hogy ha kapcsolata lesz valakinek, csökken az énidő, hisz egy kapcsolatért meg kell dolgozni úgymond, de ha neked ez ilyen szinten "kényszer", akkor nem biztos hogy a megfelelő időben lett kapcsolatod, vagy a megfelelő emberrel.

A horkolás más téma, lehet külön aludni (sok pár csinálja így, ha egyikük nagyon horkol), attól még a napot együtt tudjátok tölteni..

2021. júl. 23. 11:48
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
Vagy megszoksz vagy megszöksz 🤷‍♂️
2021. júl. 23. 11:49
 6/10 anonim ***** válasza:
77%
Én ezt mindig olyanokkal éreztem, akikkel jól éreztem magam, de nem illettünk össze annyira, nem voltam szerelmes. Amikor szerelmes vagyok, akkor boldogan hallgatom a szuszogást is.
2021. júl. 23. 16:14
 7/10 anonim ***** válasza:
87%

A szuszogás meg a sokadik éjszakai álmatlan éjszaka a horkolád miatt, nem ugyanaz. :D

Egyébként megszokja az ember idővel, hogy más is van az életében más környezettel, más hatásokkal, stb.

Nekem életem legnehezebb időszaka volt pl. a koliba költözés, majd 1,5 év múlva az albizás. Olyan otthontalannak, magányosnak éreztem magam a gyors költözések miatt állandóan. Amikor a párom hozzám költözött is fura volt, hogy állandóan ott van valaki. Nem a személyével volt baj, csak megszokni az új élethelyzetet. És végül amikor a saját lakásunkba költöztünk is 1 év kellett, hogy igazán otthonomnak érezzem. Én nehezen alkalmazkodom lélekben az új helyzetekhez. Vannak ilyen személyiségek. :)

2021. júl. 26. 08:43
 8/10 anonim ***** válasza:
87%

Ezért sok a szingli! :-) El vannak kényelmesedve a fiatalok.Amúgy

miért nem jön ő hozzád,ha te nem akarsz hozzá? Szerencsések vagytok,hogy két helyen is tudtok lakni.Nekünk bár egy is lett volna...

2021. júl. 26. 13:26
 9/10 A kérdező kommentje:
Mert Anyukámék nyakára nem akarok hozni senkit, Nekik már nyugalom kell lassan, nem plusz még egy embert istápolgatni. Nem is akarom, hogy odaszokjon a Párom. Van lakása.
2021. júl. 29. 07:22
 10/10 anonim ***** válasza:
53%

Jah, szóval neki van, te pedig a szüleiddel élsz.

Akkor nem értem miért panaszkodsz, örülj neki,hogy ott csak kettesben lehettek.

Aki nem boldog attól hogy együtt lehet a szerelmével kettesben,az

nem is szeret igazán,és inkább maradjon otthon anyuciékkal.

2021. júl. 29. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!