Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Megkerdezitek a parotokat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkerdezitek a parotokat, hogy keri-e az utolso adagot?

Figyelt kérdés

Nemreg koltoztunk ossze es en mindig megkerdezem, hogy keri-e az utolso adagot, vagy megehetem, ilyenkor mindig megeszi. Ha meg nem kerdezem meg akkor milyen vagyok mar, o megenne. O sose kerdez meg, mindig megeszi. Aztan ha meg szolok, hogy ennek belole akkor odaadja, de latom az arcan hogy nem szivesen.

Nem gyermek adagokat fozok.

Szerintem ez igy gaz.

2021. júl. 22. 19:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy gyerekes buta kis játszma. Beszéljétek meg, hogy ez neked nem jó és nem szeretnél ebben részt venni.
2021. júl. 22. 19:23
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Mi mindig elosztjuk testvériesen az ételt.
2021. júl. 22. 19:25
 3/10 A kérdező kommentje:
2# szerintem is ez lenne az idealis
2021. júl. 22. 19:33
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nem játszma, egyszerűen falánk. Tényleg gáz.
2021. júl. 22. 19:35
 5/10 anonim ***** válasza:
87%
Mindig felajanlom a baratnomnek, sot ha valami olyan kaja van amit tudom nagyon szeret akkor inkabb lemondok rola
2021. júl. 22. 19:35
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Sokat esztek.

Ezek szerint màsnap màr egyikőtöknek sem marad

2021. júl. 22. 19:36
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk mindenki magának főz.

Én "joey nem ad a kajájából" típus vagyok.

2021. júl. 22. 20:17
 8/10 anonim ***** válasza:
97%

Nem kérdezem meg, mivel teljesen más étrendet követek ( diétáznom kell egész életemben betegség miatt).

Így külön van főzve mindkettőnknek.

Ezek miatt ő sem kérdezi meg, hogy kérek e a kajájából mert tudja hogy nem.

Oldjátok meg felnőttek módjára a dolgot.

2021. júl. 22. 20:50
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy exem még az egyetemen. Mikor éhes voltam és elkísért ebédelni, nem kért magának, azt mondta nem éhes. Mikor elkezdtem enni, kb kinézte a számból. Mondom kérsz? Mire ő: csak egy picit, az íze kedvéért. És akkor eltűnt a kajám fele. Nagyon idegesítő volt :D
2021. júl. 22. 22:26
 10/10 anonim ***** válasza:

Namost. Én kisétkű vagyok, a férjem meg ha nekiáll, a hűtőt is felzabálná. Így ha én benyúlok a hűtőbe az utolsó adag kajáért, annal valószínű a 95%-át ő ette meg korábban, szóval max meg szoktam jegyezni, hogy "ezt megeszem jó?"

Ő mindig kérdez, mert párszor belegyalogoltunk már a vitába, hogy miért evett meg szó szerint mindent és akkor én most mit fogok vacsorázni!? Tanulékony... inkább kérdez mostmár. :D

Ez egy olyan dolog, amit kommunikációval lehet orvosolni.

2021. júl. 26. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!